2777
2789
عنوان

وای خدای من باردارم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 56 پست
اولاش همینه،  حال روحی مادر خوب نیست  ولی قول میدم چند ماه دیگه کلی خوشحال میشی بابت این ...

وای شوهرم بفهمه بال درمیاره چند روزه دیگه تولدشه 

کادو تولدش اینو بهش میگم 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
نگران بچه مردم نباش ... توبرو خود را باش موقعت ک رسید ازدواج نکن ازدواجم کردی همون بهتر نسلت ادامه ...

عزیزم با بعضی کاربرا نباید بحث کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شوهرم بفهمه بال درمیاره چند روزه دیگه تولدشه  کادو تولدش اینو بهش میگم

وای ننه 🥺😍

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
نگران بچه مردم نباش ... توبرو خود را باش موقعت ک رسید ازدواج نکن ازدواجم کردی همون بهتر نسلت ادامه ...

عزیزم تو فارسی هم بلد نیستی درست صحبت کنی بعدشم احمقیت مردم به من ربطی نداره  شما کورید نمی‌تونید اطرافتون رو نگاه کنید چقدر بچه های ما دارن میمیرن

چ صبوری خوش بحالت من نتونستم طاقت بیارم فورا مژدگونی خواستم و بی بی چکو دادم بهش😂

فردا تولد میگیرم و میگم امشبو تحمل میکنم

حالا چه جوری فهمیدی بارداری؟

ده روزه پریودم عقب افتاده 

ولی چون پریودهام کلا نامنظم بود جدی نگرفتم 

یهو امروز گفتم برم بی بی بگیرم ببینم چجوریه 

به سرعت برق و باد دوتا خط افتاد