2777
2789
من خیلیا رو دیدم بعد زایمانشون درد نذارن کار خودشون و انجام میدن

عزیزم بعد زایمان خودت میشینی به بچت شیر میدی عوضش میکنی باورت میشه من بعد زایمان رفتم که مامانم برسه بهم مادرشوهر خواهرم اومد ازم خبر بگیره من بلند شدم ازش پزیرایی کردم میوه آوردم با اینکه ۳ روز از زایمانم میگذشت آبجیم و مامانم نشسته بودن بعد مامانم گفت عه تو چرا پاشدی بشین😅

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته از سزارین بهتره 

چون عوارض سزارین رو تو دوروبریام به چشم دیدم 

ولی خودت رو برای یک درد بزرگ اماده کن اونجا سوپرایز نشی.

منم بعدش خودم بچمو گرفتم بغلم اومدم از بیمارستان بیرون اما سزارینیا با ویلچر.

بعد از زایمان بعد که میری تو بخش بعدش میگن برو دستشویی 

برای اونجا یک عالمه پد از این بزرگا بردار چندتا ش.ورت و شلوار اضافه بردار من شلوار اضافه نداشتم اذیت شدم 

وقتی رفتی دستشویی همه لباسات رو دربیار چون به اندازه یک تشت ازت خون میاد

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
یک سقط داشتم ک اونم طبیعی ب دنیا اوردم ولی چهار ماهگی الان 32 هفتم

عزیزم میخوام خواهرانه بهت بگم  من ۲تا زایمان طبیعی داشتم درسته زایمان طبیعی خیلی خوبی ها داره اما واژن زن گشاد میشه و مثل قبل زایمان نمیشه عزیز اگه میتونی برو سزارین  من بعد از زایمان روم رفتم جراحی زیبایی که اونم خودش یه پرسه دردناک وپر هزینه هست به نظرم برو سزارین 

مامان الهه کوچولو 
زايمانم عالي بود. بعد ٤سانت بهم بي حسي زدن و دردي متوجه نشدم

بعدش سر درد نگرفتی؟

وای که چقد من بعدش تا یه هفته سر درد داشتم.

ولی منم زایمان خوبی داشتم.

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

زایمان اسمش روشه عزیزم 

درد و رنج داره 

ولی قطعا قطعا خدا یک مزیتی قرار داده در اون 

بعد از تولد بچه ، بهترین حس دنیاست که بهش میرسی. یعنی هیچ موقع دیگه نمیتونی تجربه اش کنی 

بعد از اون همه درد بچه رو بغل میگیری ، اصلا خودت رو روی زمین حس نمیکنی 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
نه خصوصي  هزينه جدا داره  گفتم از همسرمم رضايت گرفتن كه هزينشو ميده بعد زدن همين

ممنون از کمکتون عزیزم 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
یک سقط داشتم ک اونم طبیعی ب دنیا اوردم ولی چهار ماهگی الان 32 هفتم

افتادگی رحم ربطی به زایمان طبیعی نداره خواهرشوهرم سزارین شده بود ولی چون دوقلو باردار بود افتادگی رحم داره 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
زایمان طبیعی شرایط خاص خودش رو داره. جنین زیر 3500خوبه برای زایمان طبیعی، بالاتر از اون سخته واقعا. ...

ببخشید میپرسم عملایی که میخواید انجام بدین به خاطر تعداد زایمانتونه؟ یا کلا ربطی نداره به زایمان؟ 

بعد یه سوال: برای همه کسایی که طبیعی زایمان میکنن بخیه میزنن؟ یا فقط بعضیا؟ 

من از لحظه بستری شدنم 

تا بدنیا اومدن دخترم دو ساعت و ده دقیقه طول کشید 

الان فکر میکنم بهش برگام میریزه 

اما اون تایم انگار خدا به آدم ی توانایی فوق العاده میده

عزیزم میخوام خواهرانه بهت بگم  من ۲تا زایمان طبیعی داشتم درسته زایمان طبیعی خیلی خوبی ها داره ا ...

اینا چیا هستن که میگید خدایی 😑😑 

بیشترین تغییر بخاطر  دوران بارداریه نه زایمان. 

البته مراقب بعد از زایمان طبیعی خیلی مهمه  

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
خیلی درد کشیدی؟

اولی و سومی پسر بودن. وزن اولی 3800.سومی 4300.پدرم دراومد.. دومی دختر بود 3400 عالی بود زایمانش و از شانشم با اینکه دردامم کم بود آمپول بی درد هم زدن هیچی نفهمیدم و فقط یه دونه بخیه خوردم. یه زایمان عالی بود دومی. کاش اون امپول رو سر سومی بهم میزدن، هرچند تو بارداری سوم یبوست بارداری گرفته بودم و همچنین وزن بالای جنین و روحیه ی داغون خودم چون بچه خداخواسته بود همه دست به دست هم داد تا یه زایمان بسیار سخت و وحشتناک داشته باشم. افتادگی شدید رحم و مثانه و رکتوم گرفتم و همه راه های طب سنتی و لیزر رو هم انجام دادم فایده ای نداشت و چند وقت دیگه نوبت عمل دارم عمل بشم راحت شم از این دوسال عذاب کشیدنم. رفتارای بد پرستارا هم که نگم برات. مخصوصا وقتی فهمیدن بچه سوممه و از جبر تحمیلی جامعه خارج شده تعداد بچه هام تحویلم نمیگرفتن و نیش و کنایه میزدن، شوهرم میگفت کاش جوابشونو میدادی. گفتم آخه زیر دستشون بودم میترسیدم نرسن بهم.. هرچند همینجوریشم خوب نرسیدن و چهار روز هم بخاطر افت شدید هموگلوبین و خونریزی شدید بازم موندم بیمارستان و شیر دوشیدن های اجباریشونم که نگم سیاست های مضخرفشون..