2777
2789

تا رفتن به بیمارستان 6 سانت باز شده بود 11 بستری شدم یه ربع به 4 زایمان کردم

درد داشت حسابی ولی کادر بیمارستان خیلی بهم توج کردن و حسابی بهم رسیدن و تولد بچه تمام دردا یادت میره اصلا انگار نه انگار چن دقیقه پیش درد داشتی

3 تا بخیه یرونی دوتا داخلی خوردم

در کل خوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب!؟ به مرگ و جنون نزدیکه خدا اون روز هیچ وقت نیاره

گفته اونایی که طبیعی زایمان کردین و راحت بوده عزیزم شما که ترسوندیش

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
عزیزم شرمنده بیمارستان دول تی بودین؟  قبلا خودتون بهشون گفته بودین بزنن؟  آمپول رو خودت ...

نه خصوصي 

هزينه جدا داره 

گفتم از همسرمم رضايت گرفتن كه هزينشو ميده بعد زدن همين 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

طبیعی زایمان نکردم 

ولی ظهر سزارین کردم 

فردای اون روز هم مرخص شدم خودم با پای خودم اومدم خونه. همش هم تو راه بودم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

زایمان طبیعی شرایط خاص خودش رو داره. جنین زیر 3500خوبه برای زایمان طبیعی، بالاتر از اون سخته واقعا. و اینکه حرفه ای ورزش و یوگا کرده باشی و روند زایمان هم تخصصی انجام بشه. خودم تجربه سه زایمان طبیعی داشتم.سوالی بود در خدمتم. چند وقت دیگم عمل افتادگی رحم و مثانه باید انجام بدم

من بهترین خاطره زندگیم زایمان طبیعیم بود

تصمیمم بر زایمان طبیعی بود ولی نطر پزشکم برام مهم بود که بگه شرایطشو دارم

بیشتر هم بخاطر اینکه بتونم بلافاصله به بچم شیر بدم بغلش کنم و کاراشو خودم انجام بدم

کلی برای زایمانم زحمت کشیدم

اون لحظه ای که به دنیا اومد خیلی خیلی حس خوبی بود هیچ وقت یادم نمیره😍😍😍😍

همسرم بندنافو قیچی کرد بعدش هم سریع شروع کرد بهم خرما هایی که آورده بودم داد

خیلی همه جیز عالی بود

انشاالله شرایطشو داشته باشم این دومی هم حتما طبیعی زایمان میکنم

زایمان طبیعی شرایط خاص خودش رو داره. جنین زیر 3500خوبه برای زایمان طبیعی، بالاتر از اون سخته واقعا. ...

افتادگی رحم و مثانه بیشتر مال خود بارداریه. البته زایمان سخت بی تأثیر نیست. ولی خیلی از سزارین هاهم افتادگی میگیرین که مال بارداریه

عزیزم شرمنده بیمارستان دول تی بودین؟  قبلا خودتون بهشون گفته بودین بزنن؟  آمپول رو خودت ...

منم با امپول بی حسی بچمو ب دنیا اوردم 

همون رفتم بیمارستان بعد معاینه گفتم ماما همراهم میشی گفت اره گفتم امپول بی حسی میخام خودش برام اورد بعد ۴ سانت ک دهنه رحمم باز شد امپولو زدن و انگار اب رو اتیش بود اروم اروم شدم