2777
2789
عنوان

بچه ها استراحت مطلق چجوریه

1154 بازدید | 26 پست

من دچار ترشح قهوه ای و خونی شدم.. 12 هفته ام

دکتر گفته استراحت کامل کن.. 

ولی خب خونه رو کی مرتب کنه.. کی غذا بپذه کی به بچه 4 سالم برسه.. 

نه پول دارم نظافت چی بیارم

نه کسی و دارم بهم برسه

خب چکار کنم😔

و خدایی که در این نزدیکی است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مادرت نیس ک بری اونجا

ول خونه کن منم استراحتم اینقد خونم کثیف شد ک راه میرفتم کف‌پام اشغال میچسبید ولی خوب از شلامتی خودم وبچه ک مهمتر نیس دیگ

کسیم ک نمیاد همسرمم هزارررررررر بار باید بگم ک شاید ب حرف کنه و معمولا نمیکنه

امااینک بچه داری یکم سخت تر میشه واست

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

بچت ۴ سالشه خودش کاراسوانجام مبده خونه رو ول کن مراقب خودت ونی نیت باش همیشه ک اینجوری نیست.غذارو شوهرت ازسرکارمبادبپزه توفقط برادسشویی بایدبلندشی.من ۷ماه تمام همین بودم تموم شدبالاخره

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

من‌ زنعموم استراحت مطلق بود دکتر گفته بود نشسته میتونی کار کنی.یه پیک نیک گذاشته بود کنارش غذارو میزاشت هرچی لازم بود به پسرش که اونموقع ۵ ۶ سالش بود میگفت بیاره.کار خونه رو هم شوهرش و مادرش میکردن

عزیزم منم خوابیدم همسرمو مادرم کارامو میکنن همسرم شبا غذامیپزه مادرم ظهرا ..جارو با همسرمه نظافتم ما ...

چندهفته شدی عزیزم الان

درچ حده استراحتت

امپول واس رقیق شدن خونت هم داده چون استراحتی

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
چندهفته شدی عزیزم الان درچ حده استراحتت امپول واس رقیق شدن خونت هم داده چون استراحتی

عزیرم من۱۸هفته ام ...کلا خواب نیستم ظرفی چیزی باشه میشورم بیرون میرم ولی اشپزی و جارو و..ندارم ..من درد زیر شکم هیلی داشتم گفت استراحت کن هفته دیگه سونو دارم دعاکن خوب باشه همه چی

الان نزدیک به سه ساله چشم انتظارم ، کاش نزدیک هم بودیم میومدم خونه تک تکتون کمکتون میکردم ❤️

انشالله به حق قران دامنت به زودی سبز بشه منم سه سال انتظار کشیدم .. انشالله نفر بعدی شمایی 😍😘

عزیرم من۱۸هفته ام ...کلا خواب نیستم ظرفی چیزی باشه میشورم بیرون میرم ولی اشپزی و جارو و..ندارم ..من ...

بسلامتی باشه عزیزم وموفق باشی من طول سرویکسم لب مرز بود  گف استراحت من هیچجای نمیرم وهیچکاری نمیکنم همش هم درازکشیده ام فردا یاامروز میخوام برم دکتر واس‌داروهام چون تموم شده