سلام من معجون شیره کشمش (که بسیار انرژی زاست و شیرین و مقوی) دارم که به کسانی که ضعف عمومی دارن پیشنهاد میکنمش که با مصرف یک قاشق دیگه انرژی شون تامینه برای مدت حدود ۸ ساعت .دوستان این محصول سنتی یه و هیچ ضرری ندارد فقط من به روش جدید فرآوری اش کردم تا بتواند نقش دارویی داشته باشد برای کسانی که ضعف دارن یعنی به طور خلاصه بگم این انرژی بدنتون رو تامین میکنه و نمی گذارد ضعف کنین و همیشه سرحال هستید توجه کنین دوستان که این نوع شیره کشمش در هیچ جایی از ایران پیدا نمیشه فقط کسانی که مصرف کردن میدونن چی میگم اگه کسی خواست در خدمتم اینم شماره ام ۰۹۹۰۴۹۶۱۶۲۳ بنام مصطفوی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حدود سه ساله سر وکله میزنم قرینا شدتی بود دوباره الان برگشته پشت سرم میسوزع و سوزن سوزنی میشه کف پاهام به شدت حساس کف پا و مغز خیلی به هم ربط دارن حوصله کار کردن ندارم شبا نمیتونم بخوابم مغزم خسته میشه بعد وضعیت بدنم افت میکنه افت فشار و پنیک اتک رو با هم میگیرم
حدود سه ساله سر وکله میزنم قرینا شدتی بود دوباره الان برگشته پشت سرم میسوزع و سوزن سوزنی میشه کف پاه ...
دوست عزیز اول یک چکاب کامل بشید سوزن سوزن شدن پشت سر ممکنه غلظت خون داشته باشید که با حجامت کردن و خوردن سبزی بهتر میشید ولی حتما حجامت رو انجام بدین من خودم اینجور بودم خیلی بهتر شدم و کسلی و کرختی هم ماله غلظت خون هست .و دوستانی که گفتن اعصاب ضعیف دارن بادام خیلی کمک میکنه .فسنجون بادام درست کنین .کشمش بخورین و عسل هر روز هم افسردگی هم وسواس فکری درمان میشه