ندارین از اینکه یه موجود زنده رو تو قفس نیم متری زندانی کردین . اگه اون پرنده تو طبیعت بود برای خوش جفت گیری و مهاجرت و زاد و ولد و . . . . می کرد. فقط برام سوال شده و قصد توهین به هیچ کی و ندارم
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا يه مينا دارم همش دلم ميخواد بازش كنم بره اما طفلى خيلي بهم وابسته هروقت از قفس مياد بيرون از كنارم تكون نميخوره همه جا دنبالم مياد فك ميكنه مامانشم
درضمن اينا تو طبيعت از بين ميرن هوا سرده و شكار شاهين و عقاب ميشن اصلا نميدونم مناسب كدوم منطقه باشن
اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
دایی من پرنده داشت ، علاقه مند بود. ولی یه بیماری نادر از پرنده بهش منتقل ضد و فوت کرد. پرنده ها رو رها کنین، اونها هزاران سال تو طبیعت بودن. بال زدن حقشونه...
ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم