2777
2789
بعد از تموم شدن درس هات باید براشون کارکنی تو مناطق محروم با حقوق ناچیز که مدرکتو آزاد کنند. نمی‌دون ...

فک‌کنم ۲ برار سال تحصیلیه

اگه ۶ سال باشه میشه ۱۲ سال

و ما در آغوش خدا دوباره جوانه خواهیم زد #زن_زندگی_آزادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه یک و نیم برابر داریم یه سه برابر مدت تحصیل که تو مناطق محروم باید کار کنن تا بعدش بتونن برای تخصص اقدام کنن بعضیا حتی از یک و نیم برابر خوششون هم میاد و به ازاد ترجیحش میدن سه برابر ولی واقعا زیاده  من بیشتر اطلاعات ندارم دیگه

بعد از تموم شدن درس هات باید براشون کارکنی تو مناطق محروم با حقوق ناچیز که مدرکتو آزاد کنند. نمی‌دون ...

ینی بعد از 7سال که عمومی میخونن بعداز اون 10 20 سال یا نه کلا 10 20 سال؟

یه یک و نیم برابر داریم یه سه برابر مدت تحصیل که تو مناطق محروم باید کار کنن تا بعدش بتونن برای تخصص ...

اونوقت این یک و نیم برابر و سه برابر بستگی به رتبه کنکور داره؟

ینی 6 سال درس میخونی بعد 12 سال کار میکنی براشون هرجا بگن؟

اره فک کنم

تو دفترچه پارسال نوشته 

نمیدونم هنوزم تو سایت سنجش هست یا نه 

ولی خیلی گرفتاری داری 

شیره آدم  رو میگرن از بس کار میکشن از آدم 

بعد بهت حقوق هم نمیدن 

شهر هایی مثل زاهدان و... باید بری برای کار

و ما در آغوش خدا دوباره جوانه خواهیم زد #زن_زندگی_آزادی
اره فک کنم تو دفترچه پارسال نوشته  نمیدونم هنوزم تو سایت سنجش هست یا نه  ولی خیلی گرفتا ...

اووهه خداکنه کارمون به اونجا نکشه دست شما دردنکنه ممنون از راهنماییتون

اونوقت این یک و نیم برابر و سه برابر بستگی به رتبه کنکور داره؟

اره دیگه عزیزم شما انتخب رشته کردنی کد اینا رو میزنی مثلا اول یک و نیمو میزنی اگه رتبت رسید قبول میشی اگه نه ک میره اولویت بعدیت ک مثلا سه برابر هست و اونو هم اگه رتبت رسید و با رتبه های بهتر از تو ظرفیتش پر نشد قبول میشی