2777
2789
عنوان

شوهرم هر ماه پنج تومن میریزه حسابم.پس انداز کنم یا به خودم برسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 135 پست
آره میتونم مدیریت کمم.ولی خوب بازم کل پوله نمیمونه یه جا.خرج میشه

خب ببین یه کارت پس انداز جداگانه داشته باش که نصفشو بریزی تو اون کارتت 

بعد چند ماه میتونی سکه (ربع نیم تمام )بخری 

بقیه شم بخودت برس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونایی ک میگن پس انداز کن و کارراه بنداز ۵ تومن سالی بشه۶۰ تومن چ کاری ی کار واقعا خوب ۶۰ تومن فقط لوازمشه 😐

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
منم نیاز ندارم ولی خوب پس اندازه دیگه

ميتونى ٣تومنشو خرج كنى بقيشو جمع كنى سكه بخرى برا خودت هروقت كه از چيز گرونى خوشت اومد با پول سكه ها بخرى

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

یعنی اگر برای کاری پول بخوای میگه از همون پنج تومن بردار ؟ اگه اینطوری نباشه من جات باشم پونصد تومن رو برای کار خیر توی ماه نگه میدارم 

بقیه رو هم کامل پس انداز میکنم 

اگر هم اینطور باشه قطعا نصفش رو پس انداز میکنم و بقیه رو خرج میکنم 

پس انداز رو هم فوری تا به یه مقدار مطلوب برسه طلا میکنم

عزیزممم ایشان  پدل ریخته به حسابتتت 

حالا اگر دوست داری پس انداز هم بکنی بهش  نگو 

یه وقتایی که پول  لازم  شد  بهش بده  اینجوری اعتمادش بعت بیشتر میشه 

ولی الان جوان هستی 

و تازه در مراحل عقد و عروسی 

به خودتم برس 

خرج و برج زن وظیفه شوهرشه حتی اگر خودش شاغل باشه. اون پولو بذار ی گوشه فقط نگاش کن ک روی هم میشه. ...

بهترین پیشنهاد.  نه دیگه تا این حد نیست.خودش تو یه شهر دیگس این پولو میده چیزی لازم داشتم برا خودم بخرم.خرج خونه رو میریزه کارت دیگه

منم نیاز ندارم ولی خوب پس اندازه دیگه

ما کل حقوقمون تاااااازه شد 5تومن

خدا به همه برکت بده

من اگه ماهی 5داشتم ی ماه پس انداز میکژذم ی ماه خرج

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

از اینا بگذریم شوهرت چکارس؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن