2777
2789
عنوان

شوهرم هر ماه پنج تومن میریزه حسابم.پس انداز کنم یا به خودم برسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 135 پست
بهترین پیشنهاد.    نه دیگه تا این حد نیست.خودش تو یه شهر دیگس این پولو میده چیزی لازم داشت ...

خب پس چی میگه دیگه با خیال راحت با پول های همسر خوشی کن.

ولی جوری نباش ک فکر کنه کل خرج تو همین پنج تومنه!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کل حقوقمون تاااااازه شد 5تومن خدا به همه برکت بده من اگه ماهی 5داشتم ی ماه پس انداز میکژذم ی ما ...

خدا خودش کریمه سه سال پیش یه قرون هم نداشتیم.کلا وقتی پول خرج میکنم عذاب وجدان میگیرم

مام کل حقوق ۴و۶۰۰  خیلی ...... هیچی...... 😏😔 خوشبحالش  اول صبحی دلمون گرفت

عزیزم دل گرفتگی نداره ایشالله همه مردم ایران جوری باشن که ندونن با پولاشون چیکار کنن. ایشالله هیچکی نیاد تو نی نی سایت از بی پولی ناله کنه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
خب پس چی میگه دیگه با خیال راحت با پول های همسر خوشی کن. ولی جوری نباش ک فکر کنه کل خرج تو همین پنج ...

آخه یه بحثی هست اینکه شغل همسرم ثابت نیست.کلا رو لبه تیغ هستیم.الان شکر خدا درآمدش خوبه.ولی دنیا هیچ چیزش مشخص نیست.چند ماه بعد شاید صفر بشیم.نمیخام اون موقع بکوبم سرم

آخه یه بحثی هست اینکه شغل همسرم ثابت نیست.کلا رو لبه تیغ هستیم.الان شکر خدا درآمدش خوبه.ولی دنیا هیچ ...

پس حتما طلا بخر

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
مام کل حقوق ۴و۶۰۰  خیلی ...... هیچی...... 😏😔 خوشبحالش  اول صبحی دلمون گرفت

قسمت بدش اینه که 2650هم از این پول بره برای قسط

خدا بزرگه 

خدا رزاق هست

خدا مهریونه و ارحم الراحمینه 

بهترین رزق رو به زودی به ما و شما هم میده

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

میشه بگی به کارت مخارج خونه چقدر میریزه ؟

حدودا ۱۵ تومن.کم و زیاد.کل هزینه ها(خورد و خوراک.لباس بچه ها.کلاس و باشگاه بچه ها.خرید های خونه.بنزین . دکتر دارو ......)