2777
2789
عزیزم هرکی خوشگله یعنی زیر پسرای همسایه و همه خوابیده؟؟؟ خیلی زشته طرز فکرت  هرکی قیافش شبیه ...

دوست گلم وقتی کنارش چهار تا استیکر خندس یعنی شوخیه تو همین تایپیک چند تا شوخی دیگم نوشتم 

اینم اشاره به یه جکه که احتمالا شما نشنیدیش 

حالا هی جدی ما بگیم استارتر خودتو ناراحت نکن و فلان مثلا استارتر میخواد شاد شه و جوش عوض شه؟ به نظرت این حرفا رو خودش نمیدونه؟ من در قالب یه دوست باهاش شوخی کردم 

بعدشم شما خودت داری به هر کی زشته میگی شبیه بربری بعد به من ایراد میگیری که طرز فکرت فلانه؟ 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کاربریش گزارش بزنین همگی

😐 واقعا که.

گزارش و واسه اونایی بزنید که عکس مردم و پخش میکنن.

تاپیک خودم عکسمو گذاشتم دونفر اومدن تعریف کردن اینجا جو طوری بود که صادقانه نظر میدادن عکسمو با اون عنوان گذاشتم الان مشکلیه!؟

😐 واقعا که. گزارش و واسه اونایی بزنید که عکس مردم و پخش میکنن. تاپیک خودم عکسمو گذاشتم دونفر اومد ...

عزیزم من فک کردم یه نفر دیگه عکس تورو برداشته داره سو استفاده میکنه 🤦🏻‍♀️نمیدونستم خودتی 

عذر میخوام

اسی وقتی درباره این خانم نظر میدیم که خودتم ببینیم 

عکس ملت رو میذاری میترسی عکس خودت رو بذاری؟؟؟؟ 

بعد هم بهش میگی ج نده

خیلیییییی رفتارهات زشته جالب نیست اصلا عکس مردم رو پخش کنی بقیه بهش فحش بدن و ذوق کنی 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم.