2777
2789
عنوان

خواب یه سینگل بدبخت

245 بازدید | 16 پست

خواب دیدم پسره سویشرت رو بهم داد گفت خیلی سرده بپوش 

بعد سویشرت آبی بود با رگه های صورتی و زرد 

از اون طرفم اومد به موهام نگاه کرد گفت بپوشونشون نزار کسی ببینه 

چیکار کنم این خواب های سم رو نبینمم دیگه؟ 😂

رمان 98ایا اینقد مزخرف نبودن 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان ۹۸ چیه؟؟

سایت نود و هشتیا. یه سایت معروف رمانهای آبکی و سمی مال ده سال پیش😂

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 

شالم میوفته بعد شوهرم نگام میکنه ک نگاش با زیر نویسه ک ینی شال افتاد بعد من مث اینا ک نمیفهمن نگاش میکنم بعد میگه شالت افتاد منم میگم میدونم عزیزم میخوام سرم کنم وایسا 😂😂😂😂😂 و ساعت ها این سر کردن طول میکشه هی نگاه هی زیر نویس هی من نمیفهمم

وای اره گفتم اشناستا خدایا من تا صب میموندم بیدار میخوندم تف تو اون دوران

هممون این دوران رو گذروندیم😂

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲