2777
2789

بچه ها من نامزدم

ولی اونقد از خودم بدم میاد ویه حس بدی دارم اندامم بده خیلی.تپلم. پوستم ترک ترک شده بخاطر چاق ولاغر شدنم وشکم دارم قسمتایی از بدنم تیرگی خیلی شدید داره و..... 

اینا باعث شده اعتماد به نفسم زیرررر صفررر بشه.

نمیخوام تعریف کنم ظاهرم خوب نیس اما باطنم ادم بدذاتی نیسم به کسی بدی نکردم بد جنس نیسم و اتفاقا مهربون ودلسوزم و....

کابوسم اینه که ازدواج کنیم یا عقد،وبخواد منو اینجوری ببینه چی میشه. اونقد ازارم میده که میتونم حتی بااینکه خیلی میخوامش همه چی رو به هم بزنم.

به نظرتون بهش بگم باهاش درمیون بذارم که اینجوری هستم واز خودم بدم میاد وبخاطرش اعتماد به نفسم پایینه.یا بگم اینجوریم واگه با چنین چیزایی مشکل داری ودوس نداری زنت اینجوری باشه همین الان تموم کنیم و...

چجوری بهش بفهمونم اینارو وبفهمم که بدش نمیاد به این وضع😭😭😭

بااین وضع پیش بره افسرده میشم

چیکار کنم لطفااا خواهرانه کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینایی که گفتی ورزش کن تا ازدواج شکم ات آب شه برای روشنی ام اسکراب یا اینکه برو دکتر ببین چی پیشنهاد میده بهت و اینکه کتاب بخون و یا سرچ کن راه های افزایش اعتماد به نفس به نظرم این کارارو کن و به نامزدت نگو

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...لطفاهرکی میتونه برای حاجت روایی ام یه صلوات مهمونم کنه  

الان توفکرمیکنی همه بی عیبن 

بهت توصیه میکنم یه روز بری استخر بانوان تابدن بقیه خانوماروببینی حتی پولدارترینشونو 

هیچی بهش نگوخودتوسبک نکن فقط از خودت تعریف کن تازه هم اگه بگی دلسردمیشه به خودت افتخار کن همیشه خودتوبالاببین تو بهترینی چون خدادوستت داره بهت یه قلب پاک داده

برام دعاکنیدخدابهمون داداش بده
الان توفکرمیکنی همه بی عیبن  بهت توصیه میکنم یه روز بری استخر بانوان تابدن بقیه خانوماروببینی ...

یعنی اگه بهش بگم بدتر میشه.اگه ازدواج کنیم وبدش بیاد اونوخ چی

همش بااسترس بخوام رابطه داشته باشم که خدایا از من بدش نیاد

اگه قبل از اینکه بتونم این کارو کنم چیزی بخواد ازم چی

ببین درسته که ظاهر مهمه ولی خب اگه به نامزدت بگی باعث میشه بیشتر رو این موضوع حساس شه 

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...لطفاهرکی میتونه برای حاجت روایی ام یه صلوات مهمونم کنه  
نه😕مگه قبل نامزدی بدن همو میبینن

میگی به نامزدم بگم این چیزارو دارم

یعنی الا نامزدین دیگه

به هرحال

مردا دو دستن بعضی براشون مهمه بعضیا نیست

ضعف نده دستش فقط این چیزا عیب نیست 

فقط ما زنا همیشه ازمون انتظار دار افکار و رفتار یه ادم بالق داشته باشیم و اندام ظاهر یک بچه رو داشته باشیم منم این چیزایی تو میگی دارم البت من فقط ترک های کمرنگ بود و پوستم لک جای جوش داشت چون پوستم سفیده زیاد معلومن 

شوهرم به تنها چیزی دقت نمیکنه همیناس

خداروشکر بابت همسر مهربونم🤍