بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام اولا یک و دویست بانک ماهی سی میلیون نمیده سالانه. حساب میکنه ، دوما ماهی بیست میلیونتو چرا روگرون شدن طلا حساب میکنی ، دویست و چهل میلیون خودت که سرجاشه ، پس ششصد میلیونی که میگی رو طلا نمیره اشتباه حساب کردی ، به حساب خودت اگه بانک ماهی سی تومن بده درسال میشه سیصدوشصت میلیون، یعنی طلا تا سال دیگه گرمی دومیلیونو هفتصد گرون بشه سود بانک رو پر کرده یعنی تا سال دیگه گرمی یازده میلیون بشه سود بانک رو گرفتی از دوماه پیش تا الان گرمی دومیلیون طلا گرون شده تا سال دیگه صددرصد گرونتر میشه حتی حدس میزنم تا دوماه دیگه همین گرمی دوسه میلیون بیشتر گرونتر بشه پس بهتره طلاتو نگه داری ماهی بیست تومن رو هرماه طلا بخری یاهردوناه یه سکه ربع یا هرماه سکه پارسیان دوگرمی بخری حالا دوتا یه گرمی یا هرچند سوتی.
درضمن کلا بانک بهت دویست سبصد تومن در طول یک سال بهت سود بده عینه همونو دوباره باید بدی اجرت و سود ...
واقعا حرفات منطقی بود ممنون....حالا یه سوال ...اگر طلامو به طلافروش امانت بدم که روش بهم سود بده چی؟؟؟ اونو آب بکنه کارکنه ماهی مثلا ۲۰ بهم بده . طلافروشی که سال هاس فروشنده است و همه میگن آدم درستیه
واقعا حرفات منطقی بود ممنون....حالا یه سوال ...اگر طلامو به طلافروش امانت بدم که روش بهم سود بده چی؟ ...
خواهش آبجی، بازم همون مثل بانک میشه فقط تفاوتش اینکه طلات سرجاش هست اما اون سودی که طلافروش در عرض یک سال میخواد بهت بده یعنی دویست و چهل میلیون باز همینو باید بدی اجرت ساخت حالا سود و مالیات برات حساب نکنه اگه حواست باشه که الان روشن شدی یعنی متوجه شدی، ببین حدوده صدوچهل گرم کل طلات میشه همین صدو چهل گرم نوشو بخوایی بخری دویست و هشتاد میلیون باید پول بزاری روش یا صدوده گرم طلا برداری یعنی سی گرم از طلات کم بشه ، الان طلا رو میگیره باید آب کنه ساخته شده بگیره نمیتونه که همون طلای تورو نگه داره سود بده باید تبدیل کنه به طلای دیگه باهاش کار کنه اما آخر سر با تو طلای متفرقه یا همون هفتصدچهل حساب میکنه دیگه طللای نو نمیده اگه نو بده اجرت و سود مالیات حساب میکنه نهایتش اجرت حساب میکنه و اینی که میگی ماهی بیست تومن به نظرم فکرنکنم چون با این حساب شما اجاره طلا ماهی صدوپنجاه میلیون میشه زیاده ، حالادرجواب سوال شما باید باهاش طی کنی مثلا اگه طلای شما سرویس هست همون وزن سرویس حالا مدل دیگه عیب نداره یا النگو هست النگوی نو بهت بده نه طلای متفرقه و هفتصدوچهل، از نظر اطمینان هم دیگه بستگی به خودت داره تا چه حد بشناسی میشه چک و سفته خودشو بگیری اما اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد باید مراحل قانونیشو طی کنی ، قبل از اینکه این موارد رو بهت میگفتم باید میپرسیدم طلات چی هست سرویس هست النگو هست سالم هست یا سکه یا چی؟
خواهش آبجی، بازم همون مثل بانک میشه فقط تفاوتش اینکه طلات سرجاش هست اما اون سودی که طلافروش در عرض ی ...
یه سری بهش برا ۳ماه طلا ابشده دادم اما ۲۰ روز بعدش جنگ شد . ترسیدم گفتم طلامو پس بده اونم گفت چرا زود میخای و نامردی نکرد و به جای ابشده بهم طلای دست دوم و شکسته وخورد اینا داد.... من برا همون اب کردن ۱۰ میلیون داده بودم قبلا...ولی دقیق همون گرم قبلی رو پس داد و اینکه دیگه سود همون ۲۰ روزم نداد ...راستی ضمانتم چک به نامم داده بود اما تو آپ انتقال نداده بود بهم.. در اصل انگار یه ورق کاغذ بود که وصولش خیلی سخته... اما خب طلافروش سابقه دار و خوبیه ..اونم که بهم شکسته داد به نظرم جدا از گرگ بودن طلافروشا تقصیر خودمم بود رفتم زود پس بگیرم از ترس... این سری یک ماهه می بندم البته خودش میگفت دیگه با زن معامله نمیکنم سریع پشیمون میشن زنا