2777
2789
عنوان

ماشین رویت رنگ یعنی چی؟

6386 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها میخوام ماشین بخرم ماشین اولمه تو دیوار نوشته مثلا رویت رنگ بعد خیلی قیمتش پایین تره یعنی جی؟؟بعد ال رنگ دارد یعنی جی؟

ماشین کجاهاش رنگی باشه عیب نداره؟؟

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه

ماشین وقتی رنگ داره یعنی تصادف کرده 

اگه سقف و صندوق و کاپوت رنگ داشته باشه کلا چپی حساب میشه ی جورایی 

ولی اگه گلگیر باشه میشه گفت تصادف جزئی بوده 

ماشینی ک رنگ داره خیلی قیمتش پایین تر از ماشین بدون رنگه بسته به اینکه کجایی ماشین رنگ داره قیمت میذارن 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رویت رنگم ک یعنی تمام رنگ انگار ماشین یه جورایی همه جاش رنگه اصطلاحا چپی ام میگن یعنی بد تصادف کرده چپ شده😅

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

ضمنا سقف و ستون هم خیلی مهمه 

هروقت خواستی بخری بگو سقف و ستون به شرط کارشناس بیرنگ باشه و شاسی پلمپ 

کارشناس رنگ هم ببر سرت کلاه نره 

چون ماشینی که ستونش رنگ باشه یا به بغل چپ کرده یا یه تصادف تا ناموس داشته😂سقف هم که معلومه دا

ضمنا سقف و ستون هم خیلی مهمه  هروقت خواستی بخری بگو سقف و ستون به شرط کارشناس بیرنگ باشه و شاس ...

مرررسی عزیزم برات صلوات میفرستم که کمکم کردی

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه
مرررسی عزیزم برات صلوات میفرستم که کمکم کردی

خواهش میکنم گلم انشالله بهترینارو بخری😘

ضمن اینکه حتما حتما برگه کارشناسی بگیر و فنی اش هم میتونی کسیو ببری برات چک کنه 😘😍

من پدرم نمایشگاه داره تو کرج بازم اگه سوالی داشتی درمورد هرماشینی تو تاپیکام بنویسی یا ریپلای هم کنی کمکت میکنم😘