اناریجه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 840 عنوان ماشین رویت رنگ یعنی چی؟ 6386 بازدید | 7 پست سلام بچه ها میخوام ماشین بخرم ماشین اولمه تو دیوار نوشته مثلا رویت رنگ بعد خیلی قیمتش پایین تره یعنی جی؟؟بعد ال رنگ دارد یعنی جی؟ماشین کجاهاش رنگی باشه عیب نداره؟؟ تازه وارد نیستم کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه 1401/09/15 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kaz عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 6051 ماشین وقتی رنگ داره یعنی تصادف کرده اگه سقف و صندوق و کاپوت رنگ داشته باشه کلا چپی حساب میشه ی جورایی ولی اگه گلگیر باشه میشه گفت تصادف جزئی بوده ماشینی ک رنگ داره خیلی قیمتش پایین تر از ماشین بدون رنگه بسته به اینکه کجایی ماشین رنگ داره قیمت میذارن برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
لواشکککک عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3516 رویت رنگ یعنی تمام رنگ ال رنگ خم یعنی به قسمت ال طور رنگ داره مثلا کاپوت و گلگیر راننده و در راننده و در عقب و گلگیر عقب راننده میشه ال سمت چپ ماشین
لواشکککک عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3516 ماشین خواستی بگیری حتی اگه دور رنگ هم گرفتی شاسی سالم و پلمپ بگیر اگه شاسی رو خوب نکشن و تصادف بد داشتع باشه تو تعادلش تو سرعت بالا خیلی تاثیر داره
kaz عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 6051 رویت رنگم ک یعنی تمام رنگ انگار ماشین یه جورایی همه جاش رنگه اصطلاحا چپی ام میگن یعنی بد تصادف کرده چپ شده😅 برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
لواشکککک عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3516 ضمنا سقف و ستون هم خیلی مهمه هروقت خواستی بخری بگو سقف و ستون به شرط کارشناس بیرنگ باشه و شاسی پلمپ کارشناس رنگ هم ببر سرت کلاه نره چون ماشینی که ستونش رنگ باشه یا به بغل چپ کرده یا یه تصادف تا ناموس داشته😂سقف هم که معلومه دا
اناریجه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 840 ضمنا سقف و ستون هم خیلی مهمه هروقت خواستی بخری بگو سقف و ستون به شرط کارشناس بیرنگ باشه و شاس ... مرررسی عزیزم برات صلوات میفرستم که کمکم کردی تازه وارد نیستم کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه
لواشکککک عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3516 مرررسی عزیزم برات صلوات میفرستم که کمکم کردی خواهش میکنم گلم انشالله بهترینارو بخری😘ضمن اینکه حتما حتما برگه کارشناسی بگیر و فنی اش هم میتونی کسیو ببری برات چک کنه 😘😍من پدرم نمایشگاه داره تو کرج بازم اگه سوالی داشتی درمورد هرماشینی تو تاپیکام بنویسی یا ریپلای هم کنی کمکت میکنم😘