2777
2789
عنوان

پف لباسم زیاده

554 بازدید | 18 پست

سلام عروسی دختر عموم هست و من چند ماه پیش ک ایرارن بودم یه لباس خریدم ک دامنش پلیسه هست و ساتن امریکایی و یجورایی پف داره رنگش کالباسی

ولی عروس رفته لباس عروسش رو دامن ماهی انتخاب کرده ، حالا من چیکار کنم ؟ زشت نیست من با دامن پفی برم 

زشته نپوش بنظرم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زشت نیس

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

ب نظر منم زشت نیست

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

دیگه همه مدل لباس توی لباس مجلسی ها هست 

قرار نیس شبیه هم باشن همه افراد تو مجلس که 

یکی لختی می‌پوشه ،یکی پوشیده ،یکی دامن ماهی ،یکی پفی،یکی کوتاه ،یکی بلند