2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهای خانواده فقط چیزایی که گفتی رو به علاوه شکر و قند حذف کردم مثلا کوکو و خورشت همه اینا رو میخور ...

توی چند وقت انقد کم کردی؟ 

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
خیلییی کم ولی پیاده روی  ۶ سال پیش رعایت میکردی؟

آره اصلا لب به نوشابه نمیزدم اصلا سس نمیخوردم اصلا سالادماکارونی و الویه و پیتزا و اینا نمیخوردم اییینهمه جعبه جعبه شیرینی نمیخوردم ☹️ برنج و اینا هم کم میخوردم کلا غذام کم بود 

آره اصلا لب به نوشابه نمیزدم اصلا سس نمیخوردم اصلا سالادماکارونی و الویه و پیتزا و اینا نمیخوردم ایی ...

من مجبورم کم بخورم چون تنبلی تخمدان هم دارم قندم میره بالا فشارم میره بالا 😂فک کن نمیخورم لب مرزه بخورم دیکه میمیرم

آره اصلا لب به نوشابه نمیزدم اصلا سس نمیخوردم اصلا سالادماکارونی و الویه و پیتزا و اینا نمیخوردم ایی ...

هممون یه دوره ازین رژیمای سفت و سختی گرفتیم و کنار گذاشتیم. اون موقع جوونتر بودیم بدنامون زودتر جواب میداد ارادمون قوی تر بود. الان دیگه نمیشه اون رژیمو پیاده کرد