2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

361 بازدید | 46 پست

بچه ها لطفا بیاین کمک 

من حدود 17 کیلو اضاف کردم که اصصصلا خوشم نمیاد ازش 

بنظرتون با حذف شیرینی و شکلات و کیک و اینجور چیزا و حذف سس و ماکارونی و فستفود و کلا غذاهای چرب و خوردن آب بیشتر تو سه ماه چقدر کم میکنم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین رژیمهای همه چیز حذف اصلا خوشم نمیاد. بعد یه مدت انقد حریص میشی سه برابر گذشته میخوری   &nb ...

نه اینطوری نیست من الان دو ساله این رژیم رو دارم اگه ارادت قوی باشه اتفاقا سالم خوری رو یاد میگیری

ازین رژیمهای همه چیز حذف اصلا خوشم نمیاد. بعد یه مدت انقد حریص میشی سه برابر گذشته میخوری   &nb ...

خب نظرت چیه چیکار کنم آخه از طرفی سردی شدید معده هم دارم کلا سالاد و خیار و میوه و اینا نمیتونم بخورم 

گفتم شاید با حذف این چیزا بشه کم کنم 

خب نظرت چیه چیکار کنم آخه از طرفی سردی شدید معده هم دارم کلا سالاد و خیار و میوه و اینا نمیتونم بخور ...

یه مقدار کم خوری کن. ینی نسبت به قبلت کمتر بخور و یه مقدار کم چرب تر غذا بپز. میخوای نوشابه بخوری ته یه استکان چند قلپ بخور بستنی بخور ولی هفته یه بار. خودتو محروم نکن از هیچی که بدنت حریص بشه . در کنارش باشگاه برو مداوم

منم همینو میخام خب میشه بهم بگی کلا غذاهایی که میخوری چیان 

غذاهای خانواده فقط چیزایی که گفتی رو به علاوه شکر و قند حذف کردم مثلا کوکو و خورشت همه اینا رو میخورم ولی غذاهای که مضرن رو اصلاااا نوشابه و سس و تنقلات کلا حذف البته هر شش ماه یک بار خب میخورم در حد متوسط فقط یک روز که فکر نکنم چیز خاصی باشه

نون هم اندازه میگیرم برنج هم ۷ قاشق میخورم 

بستگی داره الان چقدر اینا رو مصرف میکنی  اگه زیاد مصرف میکنی چون کالری دریافتیت بالاس خیلی کم ...

ببین من خیییلی شیرینی و شکلات و نون و کره بادوم زمینی و بیسکوییت و برنج و اینا میخورم 😐 اینا رو حذف کنم ماهی 4 کیلو کم میکنم ؟