2777
2789

منا طبقه بالا خانواده شوهرم هستیم شوهر من واسه خانوادش همه کار می‌کنه ینی همیشه اونا اولویتن بعد زندگی خودمون مثلاً اگه غذایی درست کنم باید برای اونا هم ببرم من با این قضیه مشکلی ندارم مشکل من اینه شوهر من بیشترین خرج رو واسه خانوادش داره ینی واسه برادرش خرج می‌کنه واسه خواهرش و پدر و مادرش ولی اونا اینجوری نیستن مثلا دیروز دوتا گوسفند خریده یکی رو بین فقرا تقسیم کرده  و اون یکی رو بین خواهر برادراش بعدشم کلشون رو جم کرده خونه پدر شوهر که کباب حسابی بهشون داده مثلا هفته گذشته یه خورد کن خریدیم رفته واسه دو تا داداش و خواهرشم گرفته یا مثلاً داداشش از بندر ماهی آورد بین همه تقسیم کردن بعد من خواستم مال خودمون رو سرخ کنم گفت برای پدر مادرمم سرخ کن در حالی که پدر و مادرش هفته گذشته که من نبودم خواهرش سرخش کرده بود براشون خیلی اعصابم رو بهم میریزه ینی ما نمیتونیم خونه خودمون یه غذای راحت کوفت کنیم مثلا یه بار گفتم برام چند سیخ جیگر بگیر رفته دو کیلو خریده باز همه رو جم کرده با اونا خوردیم من حالم از این کارش بهم میخوره امشبم کباب نخوردم چون واقعا حرصم در اومد اونا هرچیزی رو دارن خونه خودشون میخورن کسیم نمیدونه ولی من با این شوهر احمق نمیتونم یه غذای راحت بخورم از خانوادشم متنفرم چون باهام دعوا کردن و بهم بی احترامی کردن اینم با خانوادشه دیگه حالم از خودش و کاراش بهم میخوره کسی تحربه تی مثل من داشته ممنون میشم راهنماییم کنید

معمولا همه مردا اینجورین

ولی شوهر شما دیگ💩شو دراورده

باش جدی صحبت کن بگو خسته شدم از این رفتارات

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرار کن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

اسی یه فکراساسی کن..اینجوری نمیشه...کم کم رابطه رو‌کم کن..

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

هیچی ندارم بگم چون بعیده با صحبت درست بشه! مگه بتونی یکم کمترش کنی.. بهش بگو یه روز در هفته یا حتی یه روز در ماه لاقل برای خودمون باشه، اون روز هرچی خوردید هرکاری کردید هرجا رفتید خودتون دوتا باشید! رفته رفته شاید خوشش بیاد بیشترش کنه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱