2777
2789
عنوان

خانواده ام میگن فقط طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 93 پست
میگفت حالا که نرم شده خوبه این جلسات رو ادامه بده  دیگه بعد جلسه دادگاه و اون ابرو ریزی خودم ن ...

بخاطر بچه هات هر کاری از دستت بر میاد بکن 

جلسه ها رو برو و اونم باید بیاد  

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه عزیزم  خداروشکر پیش بچه هاتی الان راضی هستی

بله.منم لجبازی میکردم و تو بحث هایی که باهم داشتیم کوتاه نمیومدم و لج میکردم و این باعث میشد دعوامون شدیدتر میشد و گاهی اوقات به کتک خوردن من میرسید.ولی خودمو اصلاح کردم خداروشکر اونم خوب شد.

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
میشه توضیح بدین چجورن این آدما.

همیشه.بداخلاق و عصبی ان .جز خودشون به کسی اعتماد نمیکنن محبت که اصلا ندارن همیشه سگ اخلاقن .یروز خوبن یروز خیلی بدن تا چند روز.همیشه از بقیه ایراد میگیرن وخودشون خوب میدونن ادم و اطرافیان شون نابود میشن اگه باهاشون زندگی کنه 

شوهر من که کلا روی اینکه یه جنس مذکر حتی سلام کنه حساسه بدبختانه 

به همت چیز شک میکنه 

الانم میگه حتما کسی رو زیر سر داری که از من دل بریدی

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔
بله.منم لجبازی میکردم و تو بحث هایی که باهم داشتیم کوتاه نمیومدم و لج میکردم و این باعث میشد دعوامون ...

خداروشکر

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔
هرکسی موو میبینه میگه چرا خودتو تو خونه حبس کردی چت قدر پیر شدی  به خدا بسکه گریه کردم زیر چشم ...

درجه اول بچه هات گناه دارن،بعد خودت ،چون دنیا اومدنشون دست خودشون نبوده،با خانواده ات صحبت کن و با شوهرت مشاوره برو،برگرد سر زندگیت،آنقدرها مرد بدی نیست هم دوباره تمایل به برگشتنتون داره و هم بچه ها رو میاره ببینید،

درهفتع فقط ۲ روز عادی ان بقیش گرگ نما هستن

اره نمیشه باهاشون زندگی خوبی داشت  فقط دوست دارن تنها باشن و همه رو برده ببینن اگه هم مخالفت بشه باهاشون .سخت عصبی میشن کلا هر ادمی که دوقطبیه نباید باهاش وارد رابطه شد حتی

دقیقا 

من اوایل باهاش خیلی کل کل میکردم 

دیگه اخریا فقط میگفتم غلط کردم  ببخشید گوه خوردم تمومش کن 

به خدا هیچی نمیگفتم فقط با خودش حرف میزد و برای خودش توضیح میداد

نه گلم خداروشکر خیلی بهتر شده.لجباز بود و هست.و اگه باهاش لج کنم دعوا شروع میشه.و منم سعی میکنم باهاش لجبازی نکنم.بالاخره زندگیه مشکلات داره نمیشه گفت همه خوشبخت مطلقن.

همیشه.بداخلاق و عصبی ان .جز خودشون به کسی اعتماد نمیکنن محبت که اصلا ندارن همیشه سگ اخلاقن .یروز خوب ...

درمان ندارن؟