2777
2789
عنوان

خانواده ام میگن فقط طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 93 پست
هرکسی صلاح زندگیه خودشو بهتر میدونه ولی حالا که دنبالتون اومده پس اینطور هم نیست که اصلا دوستون نداش ...

هرکسی موو میبینه میگه چرا خودتو تو خونه حبس کردی چت قدر پیر شدی 

به خدا بسکه گریه کردم زیر چشمام گود افتاده 

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه. میدنی شوهرت دوست داره برگرد

اون 1000برابر من وابسته است اما راه درست برخورد کردن رو بلد نیست

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔
اون 1000برابر من وابسته است اما راه درست برخورد کردن رو بلد نیست

شاید شوهرت دو قطبیه

ببرش دکتر دارو بهش میده آروم میشه 

این مدلی توی فامیل داریم

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
شاید شوهرت دو قطبیه ببرش دکتر دارو بهش میده آروم میشه  این مدلی توی فامیل داریم

مشاور هم رفتم بدون اینکه خانواده ام بدونن زنگ زدن اونم اومد تو جلسه دادگاه جلو بابام برمیگرده میگه اینا نمیزارن بیاد و گرنه زن من از خداشه داره منو میبره پیش مشاور 

[QUOTE=262427607]هرکسی موو میبینه میگه چرا خودتو تو خونه حبس کردی چت قدر پیر شدی  به خدا بسکه گریه کردم زیر چشم ...[/Qبمیرم برای دلت با جونو دل حست میکنم چون منم این روزا رو کشیدم.ولی خواهشا اگه راهی داره به خاطر بچه هات برگرد.من وقتی که برای قهر رفته بودم با اینکه خیلی کتکم زده بود ولی دوری از بچه ها و فکر اینکه زندگیم به این راحتیا از دست بره دیوونم میکرد.خانوادمم نمیزاشتن و میگفتن فقط طلاق ولی خودم تصمیممو گرفتم و برگشتم.

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
شاید شوهرت دو قطبیه ببرش دکتر دارو بهش میده آروم میشه  این مدلی توی فامیل داریم

دقیقا بعد تهمتاش کتک کاریهاش دوساعت بعد خودش پشیمونه

ادم عصبی و دوقطبی فقط باید تنهاباشن وگرنه طرف مقابل و هم نابود میکنن نمونه اش دختر عموی خودمه

میشه توضیح بدین چجورن این آدما.

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
مشاور هم رفتم بدون اینکه خانواده ام بدونن زنگ زدن اونم اومد تو جلسه دادگاه جلو بابام برمیگرده میگه ا ...

مشاور چی گفت؟ 

گفت بیماریه روحی داره؟؟ 

اگه داره با دارو  کنترل میشه 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
[QUOTE=262427607]هرکسی موو میبینه میگه چرا خودتو تو خونه حبس کردی چت قدر پیر شدی  به خدا بسکه گ ...

خدا نکنه عزیزم 

خداروشکر پیش بچه هاتی

الان راضی هستی

مشاور چی گفت؟  گفت بیماریه روحی داره؟؟  اگه داره با دارو  کنترل میشه

میگفت حالا که نرم شده خوبه این جلسات رو ادامه بده 

دیگه بعد جلسه دادگاه و اون ابرو ریزی خودم نرفتم