سلام دوستان بنده امروز دندان هامو ترمیم کردم یدونه هم عصب کشی انجام دادم الان بعد از چند ساعت دندان هام درد میکنن ، این طبیعیه و اینکه مدت زمان بهبودیش چقدره؟
طبیعیه من یبار ترمیمم تا دو هفته تیر میکشیدن موقع جویدن
برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزهای شیرین مثل نوشابه و دلستر و بستنی تا یک هفته نخور. هر ۸ ساعت میتونی از ژلوفن استفاده کنی. تا دو روز و گاهی ۱۵ روز درد طبیعیه . قهوه و چای تا یک هفته بعد نخور. امیدوارم زود خوب بشی. منم هفته ی دیگه عصب کشی دارم و در حد مرررگگگ میترسم
اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
چه خوب. مگه چه شهری هستی ؟ تهران واسه ی من گفتن ۲ میلیون و نیم عصب کشی و پر کردن دندون شماره ۶
اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
جویدن که نه منظورم این درد غیر قابل تحمل هستش ، وگرنه اونا طبیعی هستن
آهان آره بابا من عصب کشیم میکنم تا ی هفته درد دارم
برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar
سلام ممنون از توصیه های خوبتون ، اصلا نگران نباشید بنده چهارتا عصب کشی انجام دادم کار خاصی نیست واقع ...
متاسفانه حالت تهوع میگیرم . دکتر بهم گفته آرام بخش بخور قبلش با یه ضد تهوع
الانم از تیر کشیدن و دردش صورتم و فکم درد میکنه . خراب شده دندونم از ترس ۶ ماهه به عقب انداختمش کار ترمیم رو تا رسید به عصب😢
اتفاقا منم امروز برای اولین بار حین انجام کار حالت تهوع گرفتم فکر کنم به خاطر اون موادی هست که برای ...
من حتی مسواکم بزنم اینجوری میشم