2777
2789

اگر تاپیک من می بینید چه فرزند کنکوری دارید یا 

خودتون کنکوری هستید اصلا درگیر این قضایا نشید

چون واقعا ضربه سنگینی می زنه 

یکی از یچه هتی کنکوری رو دیدم امروز تو مرکز 

که تمرکز کافی نداشت

ازش پرسیدم گفت ظهر حرفای مادرش شنیده که خواستگار داشته 

اینم روحیه حساس بهم ریخته 

فعلا تا بعد کنکور و نتایج دست نگه دارید

حتی صحبتش 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
منی ک ابجیام بم میگن و باهم میشینیم میخندیم بهشون 😂

چیکاره ان ؟

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂من پریروز زن همسایمون واسه فامیلشون اومده بود خاستگاریم ساعت ۸صبح😂😂😂با خانواده ی عالمه خن ...

عزیزم برای من که نه 😄

شخص دیگه ای بود

😂😂😂😂من پریروز زن همسایمون واسه فامیلشون اومده بود خاستگاریم ساعت ۸صبح😂😂😂با خانواده ی عالمه خن ...

هر دختری؟؟؟؟

میدونی من ۲۵ سالمه و تا حالا خواستگار نداشتم 

درسمم تموم شده سرکار میرم و همه شرایط ازدواجم دارم ولی کسی نمیاد

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین