الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مرتب گرمی خوردم.پیاده روی کردم.چند بار لخته دفع کردم.روز ۱۲ رفتم سونو واژینال.خداروشکر چیزی ...
اره با قرص . دوساعت بعد از قرص درد وحشتناکی گرفتم و یه لخته اندازه یه بند انگشت دفع شد و بعد اون دیگ دردام رفت و خونریزی قطره قطره شد و الان که دو روز گذشته خیلی خیلی کم خون میاد
پس هنوزی خواهر کلی لخته باید بیفته من یکی از اقوام سقط کرد بگه 6هفته پیشش بودم اندازه 3تا4تا کف دست لخته انداخت با یه چیز مثل یه تیکه گوشت سفید کلی دارو گیاهی خورد چون هرچی شیاف گرف زیاد تاثیر نداشرفت عطاری شرایطو توضیح داد یه جوشنده داد باید روزی 7تا لیوان میخورد تا اینا رو خورد کامل سقط مرد و کورتاژم نشد
نه عزیزم لخته گوشت باید دفع کنی ک یکم ب سفیدی بزنه میدونم سختته ولی تحرک کن طناب بزن من یبار خودمو مجبور کردم بدون اینک بشینم ۵۰۰بار دور خونه رو راه برم😐