2777
2789
عنوان

سقط شدن جنین..

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 34 پست
کلی دمنوش و زعفران و ...خوردم .دیگ از استرس دارم داغون میشم.باهمین لکه بینی برم سونو؟الان دو روز گذش ...

من مرتب گرمی خوردم.پیاده روی کردم.چند بار لخته  دفع کردم.روز ۱۲ رفتم سونو واژینال.خداروشکر چیزی نمونده بود.با قرص سقط کردید؟مطمئنی سقط شده؟

خدایا خودت پناه دلم باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سابقه داشتم درد زیادی نداشتم چند باری لخته داشتم خونریزیمم آنچنان نبود ۹ روزم کلا طول کشید 

برام دعا کنید ک دفع شده باشه من از کورتاژ و ...خیلی میترسم😭

من مرتب گرمی خوردم.پیاده روی کردم.چند بار لخته  دفع کردم.روز ۱۲ رفتم سونو واژینال.خداروشکر چیزی ...

اره با قرص . دوساعت بعد از قرص درد وحشتناکی گرفتم و یه لخته اندازه یه بند انگشت دفع شد و بعد اون دیگ دردام رفت و خونریزی قطره قطره شد و الان که دو روز گذشته خیلی خیلی کم خون میاد

مال منم بد سقط خونریزیم کم بود در حد پریود معمولی صبر کن ببین عین پریود مثلا اگ پریودت۷روزه بوددرعرض ...

والا الان ک دو روز گذشته فقط دو سه قطره خون اومده.ینی سقط نشده؟😢

شش هفته.اندازه یه بند انگشت

پس هنوزی خواهر کلی لخته باید بیفته من یکی از اقوام  سقط کرد بگه 6هفته پیشش بودم اندازه 3تا4تا کف دست لخته انداخت با یه چیز مثل یه تیکه گوشت سفید کلی دارو گیاهی خورد چون هرچی شیاف گرف زیاد تاثیر نداشرفت عطاری شرایطو توضیح داد یه جوشنده داد باید روزی 7تا لیوان میخورد تا اینا رو خورد کامل سقط مرد و کورتاژم نشد  

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
والا الان ک دو روز گذشته فقط دو سه قطره خون اومده.ینی سقط نشده؟😢

لخته گوشت دفع کردی؟

منم ۶هفته بودم ولی با دمنوشو اینا تو خونه دفع کردم خیلی تو خونه راه میرفتم درحدی ک بد سقط پا درد گرفته بودم 

لخته خون بود

نه عزیزم لخته گوشت باید دفع کنی ک یکم ب سفیدی بزنه میدونم سختته ولی تحرک کن طناب بزن من یبار خودمو مجبور کردم بدون اینک بشینم ۵۰۰بار دور خونه رو راه برم😐

جعفری بجوشون بخور پوست پیاز قرمز

سعی کن ب قرصو کورتاژ ترسونی 

اره منم خیلی درد بدی کشیدم.ولی فقط همون روز یکم خونریزی داشتم الان ک دوروز میگذره از صبح شاید دوقطره ...

منم روز قبل سقط لک داشتم. فرداش درد وحشتناکککککک خونریزی و لک کم و بعد هم سقط. درد تموم شد و تا دو یا سه روز بعدش خونریزی کم داشتم، بیشتر هم لک بود.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊