الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره پسرم یک ماه پیش این اتفاق افتاد براش بد چون سه سالش بود با جوراب پنبه یه جوری پانسمانش کردن ک سینش حالت سپر بشه بیاد جلو گفتن دو هفته نباید باز بشه حتی حمومم نره بعد کلی قلم کاو شیر این چیزا دادم بهش بعد دوهفته گفتن ک جوش خورده خداروشکر اون استخون ک حالت سیخ زده بود بیرون کم کم صاف شد نگران نباش خوب میشه
عزیزم شکستگی ترقوه اگه جا به جا نشده باشه نیاز به عمل و پلاتین نداره فقط باید حرکت دست اون سمت محدود بشه چی بهشون میگن ساک دست چیه ازونا نداده بهش؟ اون دستشو باید فیکس کنی تا جوش میخوره
ببین من پسرم بردم دکتر ارتوپد بهترین دکتر پسرم سه سالشه دوتا جوراب زنانه بزرگ از این توری ها پر پنبه کردن بعد هر کدوم از جورابارو مثل یه حلقه درست کرد تو هر دستش یه حلقه گذاشت بعد جورابو از پشت محکم به هم دیگ گره بزن جوری ک سینش بیاد جلو یه دوهفته ببندش بعد برو عکس بگیر
از زیر لباس هر جوراب پر پنبه بکن بعد دور دست بچه بنداز ببین سایزش بعد گره بزن که یک حلقه درست بشه برای هر دست یه حلقه درست کن بعد بپوشونش بعد با اذافه جوراب از پشت گره بزن محکم جوری ک سینش بیاد جلو بعدمم لباسشو تنش کن تاکید میکنم اصلا درش نیاز حتی موقع خواب اگر دیدی گره شل شد محکش کن اما درش نیاز ب مدت دو هفته حمام نده بچرو اصلا درش نیار فقط میتونی گره محکم کنی چون بازی ک میکنه شل میشه باید سینش بیاد جلو