2777
2789
عنوان

بچه ها امروز چسب بینیم رو باز کردم

187 بازدید | 16 پست

رفتم تا عروسی خواهر شوهرم عملا کنم ک 5 ماه دیگه اس چقدر دنبال دکتر خوب  بودم ک طبیعی عمل کنه ..اما بازم سر بالا کرده ..خیلی هم بهش سفارش کردم خیلی بد شده ...عکس نمیتونم بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل بینی برای عروسی خواهر شوهر 😑

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...
اصلاااا نگران نباش میاد پایین و جا میفته من یک ماه  جراحی کردم...اولش فاجعه بود الان بهتره...گر ...

دکترم هم همینو گقت گفت میاد پایین اخه سوراخاش تو مخمه..چند ناه بعد عادی میشه؟؟

اره اونم با دوتا بچه کوچیک ..اخه مهم بود برام مراسم

بنظرم خودت رو زیادی درگیر کردی بازم نظر شما در اولویته

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...