2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول هزینه بیمارستان شما پرداخت میکنی، بعد نامه میبری از بیمه تکمیلی میگیری، اکثرا این طوری هستند،

مرسی گلم. میخوام ببینم چقدر باید خودمون بدیم.

مثلا من چند ماه پیش کورتاژ شدم حدود ۷ تومن شد هزینه. ۸۰۰ خودم دادم بقیه رو بیمه داد

اول اینکه باید ببینی اون بیمارستان با بیمه ات قرار داد داره 

بعدم اینکه سزارین اجباری یا اختیاری اینا همه فرق داره

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
من ۱۲ سال پیش سزارین شدم. الان اختیاری میشه یا اجباری😉😉😉

نمیدونم‌ بخدا از دکترت بپرس اما فک کنم چون اولی سزارین بودی دوم هم باید بشی به احتمال زیاد سزارین اجباری هستی 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
انشانه  خودت و نی نی همیشه سلامت باشید. خدا ببخشه بهت

اول ببین بیمه تکمیلیت چه بیمه ای هست دوم اینکه ببین سقف قرار داد بیمه تکمیلیت برا سزارین و زایمان چقدر به بیمارستانی که می خواهی بری زنگ بزن ببین با اون بیمه تکمیلی قرارداد مستقیم داره یا نه اگر مستقیم باشه که خیلی عالی سقف قرارداد ازش کم می کنه ما بقی ش و میگن خودتون پرداخت کنید مثل همون کورتاز که انجام دادید که میگید 800 فقط خودتون دادید اون بیمارستان با بیمه شما قرار داد مستقیم داره زنگ بزن همون بیمارستان خودشون بهتون اطلاعات میدن که هزینه سزارین چقدر گلم 

خدایا شکرت