2777
2789
عنوان

بیایدددددد عسیساننننننن

254 بازدید | 20 پست

آم من سنم کمه ولی توی این سایت چند ماهه پست هارو میخونم و... الانم جو تاپیک زدن گرفتدم...ولی خب میخوام بدونم با سنی که دارم اگه کسی بدونه برام بد نمیشه یا اذیت نمیکنید دوزتان؟ 

تعداد رای : 27
نظرسنجی
13...15
19
70%
16...18
7
25%
19...22
1
3%
25 به بالا
0
0%
چشم به قلب گفت...تو عاشق میشوی،من اشک میریزم...قلب گفت... تو نگاه میکنی،من درد میکشم...𓆩ESFJ𓆪میشه برای موفقیت توی درسام و سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنی؟-زندگی زیباست...با داشته هایم🤍🖇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۲ سالته ولی فکر میکنی ۱۳ ساله ای😂

نه دیگه در این حدددد

چشم به قلب گفت...تو عاشق میشوی،من اشک میریزم...قلب گفت... تو نگاه میکنی،من درد میکشم...𓆩ESFJ𓆪میشه برای موفقیت توی درسام و سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنی؟-زندگی زیباست...با داشته هایم🤍🖇
@نی_نی_یار_پنج   سلام عزیزم🥰 لطفا کاربری استارتر رو لغو کن ۱۲ سالشه اومده تو این سایت که جو ...

وای عزیزم 12 ساله چیه اطلاع درست نداری چرا الکی میگی فلان سالشه

من اگه دوازده سالم بود برای چی باید توی یه محیطی میومدم که خانمای خیلی بزرگترم باشن... لطفا نکنید

این سایت مناسب کلاس هفتمی ها نیست عزیزم

انتظار نداشته باشید سنم رو بهتون بگم 

ولی من نه کلاس هفتمی هستم نه 12 ساله خداروشکر اونموقع رد شد 

هر سنی داشته باشم بالای 14 سالم هست

گفتی با کنکور فاصله داری پس ۱۳-۱۵ ولی من بودم نمیومدم

اره دو سه سالی فاصله دارم

انتظار نداشته باشید سنم رو بهتون بگم  ولی من نه کلاس هفتمی هستم نه 12 ساله خداروشکر اونموقع رد ...

خب همچنان من معتقدم جای این رده سنی تو این سایت نیست

که خدا بغل کند مگر مرا...