2777
2789
هرجا رفتم کار پیدا نکردم 

تو کارخونه ها همیشه نیروی کارگر میخان یا مراکز تولیدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم های ضعیف به فکر خودکشی هستند یعنی انقد ضعیفی ک ب این چیزا فکر میکنی؟من همین چند روزه تازه از بیمارستان مرخص شدم دوقلو باردار بودم که از دستشون دادم.ولی از خدا خواستم بهم قدرت بده تا بتونم از پسش بر بیام.دیگه اگه جای من بودی چیکار میکردی.

یه استعفرالله بگو و شروع کن برای ایندت برنامه ریزی کن تلاش کن تا بتونی هم کار خوب هم درامد خوب پیدا کنی هرچیزی تو این دنیا راه چاره داره

دیونه نشو داریم میسازیم ایرانمونو یکم دیگه صبر کن 

پیام از طرف اوساحبیب بنا

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
میشه بگی منم چیکار کنم سرطان بیماری بگیرم یه ساله بمیرم واقعا این زندگی پر از پوچی و برای ما جایی نی ...

😭😭😭😭😔😔😔😔

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.