2777
2789
عنوان

مراقبت های بوکال فت

3329 بازدید | 16 پست

دوستان عزیزم که جراحی بوکال فت انجام دادن

واسه جراحی بوکال فت مراقبتاش چیه ؟

تغذیه و ... میشه بهم بگین

ممنون میشم🌸

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکترتون اسم چیه و اینکه درد و اینا داشتید؟

من از دوستان که این عمل و انجام دادن شنیدم باید گن بعد جراحی و حتما استفاده کنید چون ممکن نامتقارن بشه اگر اشتباه نکنم

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

عزیزم دکترتون اسم چیه و اینکه درد و اینا داشتید؟ من از دوستان که این عمل و انجام دادن شنیدم باید گن ...

گلم من تهران انجام ندادم 🌸

درد که با بی حسی انجام میشه و قابل تحمله🌸

من که نگفتن استفاده کنم دوستمم این عملو انجام داد و استفاده نکرد و الان کاملا راضیه 

گلم من تهران انجام ندادم 🌸 درد که با بی حسی انجام میشه و قابل تحمله🌸 من که نگفتن استفاده کنم دوس ...

مبارکت باشه عزیزم ولی به دوست من گفته بودن استفاده کنه انشالله از نتایجش خیلی راضی باشی

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

مبارکت باشه عزیزم ولی به دوست من گفته بودن استفاده کنه انشالله از نتایجش خیلی راضی باشی

فدات بشم گلم ممنونم عزیزم برای دعای خوبت🌸

حتما همینطوره عزیزم منم میخرم ممنونم که بهم گفتین🌸

انشالا شما هم به آرزوهای زیبات برسی گلم 🌸🤲

سلام گلم تغییر کردی یا نه  من ۱هفته س انجام دادم حس میکنم صورتم کوچیکتر شده ... ولی یکم ورم دا ...

سلام عزیزم تغییر که آره ولی من ورمم زیاده هنوزم شاید ۵۰   درصد واسم مشخص باشه شاید کمتر 

گلم تو صورتت گرد و تپل بوده ؟ اگه اینجوری باشه زودتر تغییر رو میبینی 

راضی هستی قشنگم؟

راضی ک فعلا خیلی زیاد نیس تغییراتش چون هنو ۱هفتس میترسم همنقد بمونه دیگ تغییر نکنه  اره من صور ...

نه عزیزم دو تا چهار ماه و گاهی تا یکسال ادامه داره ورم بره

زوده واسه قضاوت چهره