2777
2789

کاش ایران نبودیم . اینقدر طلاق سخت نبود . هر کس طرف مقابل دوست نداشت مجبور نبود یه عمر قیافه عنشو تحمل کنه .که بره خیانت کنه . یا زنه بخاطر ابرو و... بمونه یه الدنگ که خیانت کرده رو تحمل کنه . تف تو قانونامون 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور در رابطه با جنس مخالفه ی بیرون رفتن ساده کی شد خیانت 😐😐😐 

خب فکر کن بره بیرون به یه فروشنده آقا سلام کنه و صحبت کنه اما همسرش راضی نباشه

اونوقت چی 

حرف من اینه هر چیزی هم خیانت محسوب نمیشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
کاش ایران نبودیم . اینقدر طلاق سخت نبود . هر کس طرف مقابل دوست نداشت مجبور نبود یه عمر قیافه عنشو تح ...

خیانت هیچ توجیهی نداره و نمیشه برای توجیه خیانت قانون بدو بهونه کرد 

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 
خیانت هیچ توجیهی نداره و نمیشه برای توجیه خیانت قانون بدو بهونه کرد 

نهه زنه راحت میرفت  . نمیموند اون وحشی رو تحمل کنه 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
اخه اکثرا میگن حتی فکر کردن هم خیانت محسوب میشه یا هرکاری که همسر آدم دوست نداشته باشه

راستش عزیزم اینجا خیلی بستس و طرز فکرا خیلی سنتی به طوری که من روزای اول که اینجا عضو شدم خیلی متعجب میشدم که واقعا داریم توی یک دنیا زندگی میکنیم ؟ فک کنم جای مناسبیو برای نظر سنجی انتخاب نکردی 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
راستش عزیزم اینجا خیلی بستس و طرز فکرا خیلی سنتی به طوری که من روزای اول که اینجا عضو شدم خیلی متعجب ...

بله درسته

ولی جای دیگه ای هم نمیشد

دوست داشتم نظر اشخاص مختلف و بدونم

ولی خودم صحبت های یه روانشناس معروف رو گوش میدادم، کاملا با نظراتی که اینجا دادن متفاوت بود

میگفتن لغزش و خیانت کاملا با هم فرق دارن و خیلی چیزا هست که ما فکر میکنیم خیانته ولی در اصل لغزش محسوب میشه

منم از اون موقع خیلی اروم تر شدم، به نظرم یه سری چیزا مسئله ی شخصیه و شاید اصلا کار درستی نباشه ولی خیانت هم محسوب نمیشه