2777
2789

سلام به روی ماه تک تک عزیزان دلم

خوشگل خانوما من عروس بزرگم ولی همسرم پسر دوم هست

خواهر شوهر من در طول ۱۱سال زندگی ما از دوران عقد تا کنون از هیچ دعوا بحث و جدلی در حق ما کوتاهی نکرده

طوری که پنج سال پیش تصمیم گرفتم دوسال قطع ارتباط کردم و بعد از اون به نوعی همه چیز خوب شد 

تا اینکه برادر شوهرکوچیکم ازدواج کرد و زندگی اون شد سوژه ، واسه تکرار سناریوی تلخ من ، سر عروس دوم

و الانم ایشون به خاطر همین خانوم از دوسال عقدش ، یکسال و خورده ای قطع ارتباطه

بالاخره برادر شوهر بزرگ ازدواج کرد و ما توو عید نوروز تصمیم گرفتیم عروس سوم رو پاگشا کنیم

خواهر شوهر خانوم ابتدا پاگشا گرفت و طوری که ما بی اطلاع بودیم عروس دوم و برادرش رو هم دعوت میکنه که اونا هم اعلام میکنن ما شرکت نمیکنیم

چند روز بعد ما بی اطلاع از همه جا عروس دوم و برادرشوهر رو دعوت کردیم و خواستیم قهرها تموم شه

اونا هم با اشتیاق تموم و خوشحال دعوت ما رو قبول کردن

ولی وقتی فهمیدیم که خواهر شوهر قبل مهمونی رفته با

خونواده ش دعوا کرده که اگر اونا باشن من نمیمونم

ما هم از عروس دوم عذرخواهی کردیم و ازش خواستیم به احترام خودش شرکت نکنه و اونم قبول کرد

رفتیم یکی از بهترین رستوران های شهر و هنوز ایستاده فهمید که برادر کوچیکش تلفنی داره به پدرش میگه من دوست دارم بیام و پدرش هم گفت نه و قطع کرد

چنان زد به سلیطه بازی و جیغ جیغ و بی احترامی به همسرم که مهمونی بهم خورد

منم بدون هیچ واکنشی فقط نگاهش کردم

بعدم تا ماهها حتی با پدر و مادرش قطع ارتباط کرد

ولی چون بعد از چندماه پدر و مادرش رفتن خونه اش

با اونها آشتی کرد

همسر منم پیغام داده تا وقتی بابت رفتارش عذرخواهی نکنه قطع ارتباط خواهیم بود

حالا دیروز که سه روز بوده مامانش رفته کربلا، آش پشت پا داده دست داداشش واسه ما آورده

منم دست نزده پیام دادم تشکر کردم ولی چون تا این لحظه ، هیچ جوابی نداد تصمیم گرفتم آش رو دست نخورده به احترام خودم و زندگیم برگردونم 

به همسرمم گفتم عزت نفس ما اونقدر ارزشمنده که کسی فکر نکنه با ۴تا قاشق غذا میتونه ما رو تحقیر کنه ، فعلا که قبول کرده برگردونیم ولی گفت خودم امروز برمیگردونم تو خودتو ناراحت نکن

جیگر طلاها ببخشید طولانی شد ولی شما بودین چه میکردین؟

پس نمیفرستادم 

ولی کاریم ب کارش نداشتم 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش شوهرت اش و پس نمیفرسته 

خودت بهش پیام بده بگو اش و دست نزده دادم برادرت بیاره 

خودت بخور

هیچکس واسه من دوبار عزیز و محترم نمیشه. هرچی هست همون بار اوله. تا وقتی باهات حرف نزدم باهام حرف نزن 

این جور خواهرا اصلا برادراشون رو دوست ندارن

اگه دوست داشته باشن  کاری نمیکنن که تو زندگی مشترک برادرشون تنش ایجاد بشه

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !

خیلی عروس تو عروس شد یکم قاطی کردم ولی آشو پس نفرست . بجاش فاصله داشته باشین قهر نه . دیر به دیر همو ببینین سرسنگین باش و  دعوتش نکن .نه لازمم نیست کاری بکنی مگه در حد اونی .

با جاریات بریز رو هم محل سگم نزارین به این به جهنم که با شوهرت قطع رابطه کرده نزار معذرت خواهی کنه با جاریات و برادر شوهرات خوب باش و خوش بگذرون تا بسوزه 

کاربر قدیمی هستم ولی به لطف یه عده تعلیق شدم 🙃
چه خوب که همسرت پشتته. من خواهرشوهرم رید بمون،اما ولش نکرد.هنوزم پشتشو داره سفت و سخت

منم

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........