2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه فرشته ی مهربون و نازی که وجودت ارامش بخش 😍

واااااییییی🥺همسرم دیشب همین‌رو بهم گفت🥺😇

هممون یه جوری فرشته هستیم.ففط مشکلمون اینه نمیبینیم خودمونو.

مرسی بابت تعریفت.خدا خودش کمکم کنه که واقعا اینطور باشم.

مرسی😘

تو یه فرشته ی مهربون و نازی که وجودت ارامش بخش 😍

واااااییییی🥺همسرم دیشب همین‌رو بهم گفت🥺😇

هممون یه جوری فرشته هستیم.ففط مشکلمون اینه نمیبینیم خودمونو.

مرسی بابت تعریفت.خدا خودش کمکم کنه که واقعا اینطور باشم.

مرسی😘

واااااییییی🥺همسرم دیشب همین‌رو بهم گفت🥺😇هممون یه جوری فرشته هستیم.ففط مشکلمون اینه نمیبینیم خودمو ...

دیدی گفتم فرشته بقیه ام اینو فهمیدن😍

منم مثل تو خیلی مهربون و دلسوزم 

البته به پای تو نمیرسم 

خدا خودش کمکت میکنه حتی بهتر از اینم بشی ❤️❤️🍃

بابا من سینگلم نفهمیدم منظورتو عزیزم😁😁😍😍اصن یه جوری لباس بپوش که دوتاتون از شدت گرما آتیش بگیرید ...

😅😅😅

نخ فقط برای گررررررما نیست😅

فعلا نمیخواد از این فکرا کنی.فقط رو خودت کار کن

😅😅😅نخ فقط برای گررررررما نیست😅فعلا نمیخواد از این فکرا کنی.فقط رو خودت کار کن

من دلخوشیم برادرزادمه عزیزم بهش که فکر میکنم قلبم آروم‌ میشه🥺خیلی تپلوع و سفیده و خوش بوعه لپاش همیشه قرمزه 

من دلخوشیم برادرزادمه عزیزم بهش که فکر میکنم قلبم آروم‌ میشه🥺خیلی تپلوع و سفیده و خوش بوعه لپاش همی ...

الهییییی🥺نی نی ها خیلی خوبن.خصوصا تا نوزاد هستن.

بعدا که مامان شدی و شیر دادی به جوجه ی قشنگت،تازه متوجه میشی چقققققدر حس خوبی داره❤

الهییییی🥺نی نی ها خیلی خوبن.خصوصا تا نوزاد هستن.بعدا که مامان شدی و شیر دادی به جوجه ی قشنگت،تازه م ...

فداتشمممم🫂🥲حتی از حموم کردنش هم فیلم گرفتم موقعه ای که خیلی نی نی بود و با ذوق نگاش میکنم،نی نی خودت دخمله عشقم؟

فداتشمممم🫂🥲حتی از حموم کردنش هم فیلم گرفتم موقعه ای که خیلی نی نی بود و با ذوق نگاش میکنم،نی نی خو ...

عمه ی خوبی هستی🥰

نی نی هام منظورته؟🥰

دو قلو دارم پسر و دختر‌

میگم نی نی. نی اولی پسرمه نی دومی دخترم🥰

ایلیا و پرنیا