2777
2789
مردا هم یه خواسته هایی دارنا

دقیقا انگار نوکر گرفته جا زن 

اون خوبه ک تو دلی انجام بدی براش ن اجباری 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

این رفتارارو از اول باید هر دو اجرا کنید . من شوهرم و صبح میره تا جلوی در بد رقه میکنم میبوسمش وقتیم میاد با اینکه کلید داره منو دخترم میریم استقبال در و باز میکنیم میبوسیمش اگه چیز دستش باشه زود میگیریم.اگه منم زود تر برم همینه.ما کلا از اول با هم محترمانه و صمیمانه حرف زدیم احترام خاصی بینمونه حرف زدن دخترمم مثل خودمونه. مثلا من به سوهرم نمیگم غذا میخوری؟ میگم عزیزم غذا امادس اگه میل داری با هم بجینیم. دخترمم ازین ادبیات الگو گرفته .مثلا زود باشه میگه میل ندارم لطفا برای منو دیر تر بده ۴ سالشه. از الان تو خونه جا بنداز. ما هم از پدر مادرمون یاد گرفتیم.شب بخیر صبح بخیر عصر بخبر. مواظب خودت باش. به امید دیدار اینها یادت نره

روانشناسی کودک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوبه شوهراتون به زبون میارن همه چیو من هر سوالی بپرسم ازش در رابطه با مسائل مون میگه ها ...

شوهرمنم همینه🥲

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

اگر شوهرت میخواد خانومانه باشی اونم باید مردانه باشه مثلا در ماشین رو برات باز کنه سر سفره اول غذا برات بکشه و حواسش باشه چیزی نیاز داشتی بده دستت. حواسش به برنامه هات باشه و اگر کسی دعوت کرد شمارو یا خودش خواست کسی رو دعوت کنه بگه اجازه بدید هماهنگ کنم اطلاع میدم.

و اینکه همیشه موقع ورود به هرجا در رو برای شما باز کنه و بگه بفرمایید. کلا ازین کارای خارجکی بکنه. در ضمن برات کلفت هم بگیره چون خانوم دستشون اذیت میشه کار کنه و باید تمام و کمال وقتش رو برای رسیدگی و مدیریت خانه داری و سلامتی خودش و خانواده و تربیت صحیح فرزندان  صرف کنه فرصت شست و شو و رفت و روی ندارن.خانوم خونه 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بنظرم سعی کن کارای خشن و مردونه نکنی کارای ظریف خونه داری رو انجام بده مثلا وسیله های سنگین بگو همسرت جابجا کنه اصلا خودت دست نزن حتی اگه سنگین هم نباشه ی وقتایی بگو سنگینه میشه جابجا کنی برام .به خودت برس آرایش کن لباسای خوشگل بپوش لوند باش و سعی کن گاهی اوقات غذاهات رو تزئین کنی دسری درست کنی .لباست اصلا بوی غذا نده بعد اینکه غذا درست کردی لباست عوض کنی عطر بزنی.اینا به ذهنم رسید 

الحمدالله 
اینا چشونه اخه ؟ مگه احساس ندارن یا کم توقع ان ؟ شوهرم میگه من جواب سوالاتو نمیدونم چون من کم توقع ...

شوهر منم بی احساس نیس،فک میکنه همینی که هستم عالیه،اصلا به چیزی فراتر ازین فکر نمیکنه،یعنی وقت فکر کردن به اینجور چیزا رو هم نداره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
شوهر منم بی احساس نیس،فک میکنه همینی که هستم عالیه،اصلا به چیزی فراتر ازین فکر نمیکنه،یعنی وقت فکر ک ...

شوهر منم بی احساس نیس البته فک میکنم هنوز از من احساسی تر و صبور ترم هست.

به قول شما احتمالا در ذهن شون براسون کافی هستیم و یا اینقدر ذهنشون مشغوله که فرصت این تفکرات رو ندارن

شوهر منکه ذهنش واقعا مشغوله بدبخت سه شیفت کار میکنه.شش صبح میره ده شب میاد