2777
2789

اصلا ویروس لعنتی ی چیزیه ک هیچی به هیچی:////

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دیونه شدم شبا تا صبح بچه نمیتونه نفس بکشه 

سه ماهه خواهرزادهام درگیرن.... دو هفته دختر خودمم درگیره هیچی ب هیچی واقعا هیچ دارویی جواب نمیده

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
سه ماهه خواهرزادهام درگیرن.... دو هفته دختر خودمم درگیره هیچی ب هیچی واقعا هیچ دارویی جواب نمیده

اره به خدا منم از مهر درگیر این بیماری کوفتی هستیم دو تا بچه دارم یه هفته خوب میشن باز برمیگرده این لعنتی 😮‍💨

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
اره به خدا منم از مهر درگیر این بیماری کوفتی هستیم دو تا بچه دارم یه هفته خوب میشن باز برمیگرده این ...

دقیقا انگار ک پادتن نداره دوباره از اول:///

دقیقا انگار ک پادتن نداره دوباره از اول:///

اره به خدا دارم اماده میشم دخترم رو برای بار سوم ببرم دکتر ،پسرم رو دیشب بردم 🤒

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
اره به خدا دارم اماده میشم دخترم رو برای بار سوم ببرم دکتر ،پسرم رو دیشب بردم 🤒

منم دخترم تا حالا سه تا انتی بیوتیک استفاده کرده با چن نوع شربت سرفه متفاوت اما اصلا جواب نداده منم تا چهارشنبه صبر میکنم جواب نده دوباره میبرم دکتر ولی خب میگن عسل ابلیمو و آب ولرم و دارچین و زنجبیل قاطی کنی بدی هم خوبه

بخور سرد دارم باید چیکار کنم؟؟؟ 

طبق دستور پزشک 

من شش ساعت یبار یه ساشه بخور میرختم تو دستگاه به مدت بیست دقیقه بخور میدادم پسرم

شما از پزشک داروخانه هم بپرسی با توجه به وضعیت بچه بهتون میگه

منم دخترم تا حالا سه تا انتی بیوتیک استفاده کرده با چن نوع شربت سرفه متفاوت اما اصلا جواب نداده منم ...

به خدا من اونقده دارو گیاهی دم میکنم ،همه رو امتحان کردم بی تاثیره فقط دمنوش گل ختمی برا سرفه با عسل  خوب بود 

به خدا من اونقده دارو گیاهی دم میکنم ،همه رو امتحان کردم بی تاثیره فقط دمنوش گل ختمی برا سرفه با عسل ...

دختر من سه سالشه واقعا دیگه نمیدونم دیگه تو بردی دکتر؟عکس داروهارو لطفا برام بفرس

دختر من سه سالشه واقعا دیگه نمیدونم دیگه تو بردی دکتر؟عکس داروهارو لطفا برام بفرس

الان اومدم به خدا دویست تومن داروش شد تازه من دفترچه درمانی هم نداریم با دفترچه دختر همسایه بردم اره عزیزم الان عکس میزارم ولی دختر من ۱۴ سالشه نمیدونم داروهاش به درد دختر شما میخوره یا نه