2777
2789
عنوان

سردی جنسی اقایان

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 46 پست
آفرودیت شوهرم یمدت مصرف می‌کرد اما چون یمدت استرس داشت واسه دیر انزالی مصرف میکرد،سرد نبود ها زود ان ...

خوب شد چقدر تغییر کرد

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اول همینجوری بود؟

اگه همسرت فشار خونه داره همه ی این قرصای تقویت جنسی یه کوچولو فشارم باا می بره مصرف نکنه

ولی در کل اگه موردی مصرف بشه اشکال نداره

مصرف مداومش اثر عکس داره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
😁😁😁فک کم فامیل میگن چی میخونی بگی سک س تراپی وای

رشته نیست دوستان. روانشناسا اینکارو میکنن. رشته جدا نیست یسری اموزش میدن و راونکاوی میکنن چون اغلب بخلطر استرس این موضوع پیش میاد و روحیه و فیزیکی نیست

😁😁😁فک کم فامیل میگن چی میخونی بگی سک س تراپی وای

البته من مجردم و تا حالا پیش س ک س تراپ نرفتم 

ولی ظاهرا دستمزدشون بالاس ، یکی دو سال پیش شنیدم ، جلسه ای ۵۰۰ هزار میگیرن ، البته نمیدونم چقدر حقیقت داره 

س ک س تراپی هم فکر کنم کار روان پزشکا یا روانکاو ها باشه 

خیلی از روانشناسا به زوج ها توصیه میکنن حتما پیش س ک س تراپ برن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩