2777
2789
عنوان

گریه زیاد بچه شش ساله؟کمک مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 8285 بازدید | 50 پست
یه سرکتاب براش باز کن ببین چشه !!! بچه ات خوف و  ترس داره

اره.خودمم احساس میکنم از چیزی میترسه .دایم خوابهای عجیب میبینه برام تعریف میکنه.تو خواب گریه میکنه.

یبار هم براش سرکتاب واکردم.

بیشتر زمستونها بیقرار میشه و گریه اش تشدید میشه.

بهار و تابستون کمتر

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اره.خودمم احساس میکنم از چیزی میترسه .دایم خوابهای عجیب میبینه برام تعریف میکنه.تو خواب گریه میکنه. ...

خلاصه خیلی چیزها هست که پدران و مادران ما بسیار مراعات میکردن اما الان جونها اصلا اعتقادی بهش ندارن مثلا بی وقتی بچه رو بیرون نبری موقع اذان خواب نباشن ووووووووووووووووووووو در هر جهت سرکتاب میتونه کمکت کنه سرکتاب هم باید پیش کشی بگیری خودش اهل خدا نماز و روزه باشه نه هر کسی   

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه خیلی چیزها هست که پدران و مادران ما بسیار مراعات میکردن اما الان جونها اصلا اعتقادی بهش ندارن ...

درسته

منم پیش کسی رفتم که واقعن تو این کار استاد بودند

و ب شدت روحانی و مذهبی.

ان شا الله که خداوند خودش راه گشای همه مشکلاتمون باشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
درسته منم پیش کسی رفتم که واقعن تو این کار استاد بودند و ب شدت روحانی و مذهبی. ان شا الله که خداو ...

اگر اون بنده خدا سمنان هست یا سمنانی دوسدارم ادرس یا شماره یی ازش داشته باشم 

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
اگر اون بنده خدا سمنان هست یا سمنانی دوسدارم ادرس یا شماره یی ازش داشته باشم    

بین میدان حافظ و میدان ابوذر؛ی مسجد داره.اسم مسجد گمونم زینبیه هست.ی کوچه میخوره داخلش بری در سبز هست و درش همیشه بازه.داخل حیاط پر از گل و گیاه.

و محل کارش هست.ی اقای مسن هستن سرکتاب وامیکنن

بین میدان حافظ و میدان ابوذر؛ی مسجد داره.اسم مسجد گمونم زینبیه هست.ی کوچه میخوره داخلش بری در سبز هس ...

خواهشاً وقتی یه نفر یه کاری براتون انجام میده حداقل تشکر نمیکنید نگید وظیفه بود هیچکس وظیفه ای در قبال شما نداره و اگر کاری براتون میکنه از لطف و محبت و مهربونیشه...👌👌👌
همیشه مهمه زمانی که حالت بده کیا سنگ صبورتن وگرنه تو شادی ها که همه کنارتن پس قدر این آدما رو بدون و ازشون بابت بودنشون تشکر کن
به این آدما میگن رفیق واقعی که خیلی کمیابند پس مواظب الماس های زندگیت باش...🌹🌹🌹🌹

تشکر فراوان درووووووووووووووووود به شعور انسانیت ممنون از ایییینهمه مهربونی