2777
2789

لطفا بعد از دریافت جواب من گزارش بزنید بترکه 

شخصی که من ازش خوشم میاد تقریبا چیزایی که می خوام رو داره 

ففط پدرس که مریضه و خرج درمان اون سایر افراد خانواده فعلا رو دوششه تا داداشش از سربازی برگرده و از روی دوشش کمی برداشته بشه 

الان شرایطش زیاد عالی نیست اما تا دوسال آینده می تونه درست کنه 

هم من می تونم درکارم پیشرفت کنم و به یه سری چیزا برسم 

مسئله ی اول مریضی پدرش نگرانم کرده که نکنه ارثی باشه 😶

سرطان مغز استخوان داره 

و با خودم می گم نکنه برای ازدواج و بچه دار شدن این موضوع تاثیر داشته باشه و در ژن ها بیان بشه 

مسئله بعدی ،مسئله ی این هست که احتمال این که خانوادم بخوان به ایشون جواب مثبت بدن کمه واقعا و تا وقتی این به بهترین حد خودش نرسه نمی تونه پا پیش بزاره از طرفی حالا اگر من خواستگاری داشته باشم

بنا به موقعیتم و عقل می گه جواب مثبت بدم 

چون چشمم واقعا ترسیده از اینکه در آینده فرصت یک زندگی دونفره در زمان درستش رو از دست بدم 

چند نفر داریم در خانواده که دوران دانشگاه همش درس و رفیق و گشت و گزار و مسافرت و الانم شاغل 

خواستگاراشون رد کردن یا از زیر خواستگاری رفتن شونه خالی کردن 

الان دخترا اصلا خواستگار با موقعیت خوب ندارن مثلا مرد خانومش فوت کرده و یا طلاق داده و بچه داره میاد 

یا پسرا سخت پسند شدن 

لطفا نگید ازدواج می خوان چیکار کنن 

چون من نمی خوام نظرات سر این که ازدواج به درد نمی خوره و... باشه 

فقط می خوام ببنید شما باشید چه تصمیمی می گیرید

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که وضع مالیش بهتره

وضع مالی تنها ملاکم نیست 

چون وقتی اخلاق نداشته باشه همه چیز عوض می شه 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

ولی ی نکته حتما بهش توجه داشته باش هیچ وقت برات ثروت و چهره الویت نباشه

نمیگم مهم نباشه ها ولی چیزای مهمتری هست ک مسبب خوشبختی تون میشه

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃
به نظرم مردد هستی و ته دلت نمیخوای صبر کنی برای اون پسر پس به خواستگارت فکر کن و اگر فکر میکنی شرای ...

من چون تو کارم به اون ثباته نرسیدم 

باید صبر کنم

ولی اون فرد مریضی پدرش و اینکه ممکنه ارثی باشه جوابش برام مهم شده

ولی ی نکته حتما بهش توجه داشته باش هیچ وقت برات ثروت و چهره الویت نباشه نمیگم مهم نباشه ها ولی چیزا ...

برام دعا کنید

من چون تو کارم به اون ثباته نرسیدم  باید صبر کنم ولی اون فرد مریضی پدرش و اینکه ممکنه ارثی با ...

ببین متوجه هستم

برای همین ببین عقل و منطقت کدوم رو برای ازدواج انتخاب میکنه

نسبت به خواستگارت کلا بی حس هستی ؟ اگر حس میکنی میتونی دوسش داشته باشی خوبه به نظرم 

ببین متوجه هستم برای همین ببین عقل و منطقت کدوم رو برای ازدواج انتخاب میکنه نسبت به خواستگارت کلا ...

حقیقتش من از پسرا خوشم نمیاد !!

تو بیست و چند سال فقط از یک نفر خوشم اومده که اونم هنوز مطئمن نیستم از احساسم