2777
2789

سلام مامانا ی مهربون دخنرمو بردم دکتر وزن وقدش خیلیی کمه ودکتر بهم گفته خیلی از وزن وقدش عقب افتاد دارو داد ولی غذا چی درست کنم که رو قد ووزنش تاثیر بزاره ؟؟؟ میشه کانال خوب تو روبیکا بهم معرفی کنید دخترم هرغذایی نمیخوره 

یام                              

مکمل چی میدی؟چقد از نمودارش افت کرده؟کی از شیر گرفتی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

آجیل...شیر....پروتئین

حتما روزی یدونه تخم مرغ بهش بده

afsaneh_67 هستم😑نمیدونم چرا جنسیتو ‌زده مرد😑😑دیروز عضو شدم زده سال ۹۷😑همه چیز اینجا عجیبه😑جان حدتون نترکونین دیگه سیمکارت اقوام هم تموم شده بس که ترکیدم😕سیمکارت خودم...سه تا سیمکارت شوهرم...سیکارت دوتا خواهرام...سیمکارت پدرم....سیمکارت جاریم....سیمکارت پسر جاریم😑😑😑😑اینا همش ترکیده مونده همین یدونه😑😑ای که دستت میرسد،رحمی بکن😑نترکون😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصاره گوشت

من مکمل میدم ولی عصاره گوشت بیشترثن تاثیر رو داره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

دخترم دوسال نیمشه قدش هشتاد هفت وزنش یازده ونیمه. واسه تو چقده

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠

ببین اگه بچت بخور نیست تو هرکاری هم بکنی نمیخوره 

دختر منم کمبود داشت الانم که چهارسالشه هنوز کمبود داره

قد و وزنش چقدره؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عصاره گوشت من مکمل میدم ولی عصاره گوشت بیشترثن تاثیر رو داره

مکمل چی میدی گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
دخترم دوسال نیمشه قدش هشتاد هفت وزنش یازده ونیمه. واسه تو چقده

دختر چهارساله من تازه یازده کیلوعه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد