2777
2789
عنوان

کادوی شب یلدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 20 پست
میوه های فصل  شیرینی و تنقلات  حالا هرچی در توان باشه  تزئین میکنن   کادو ه ...

جالبه ....دوس دارم شب یلدا رو خیلی کلا این شبو خوشم میاد ازش ...ی حس و حالی برام داره .ولی خب این رسم رو نداریم  اگ اینم بود فک کنم یکیم شیرین تر میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا که قیمت طلا مناسب تر بود طلا می‌گرفتن یا یه هدیه گرون مثل گوشی همراه لباس و کیف و کفش و لوازم آرایش و شیرینی میوه آجیل و خوراکی بعضی ها مواد غذایی هم میبرن . البته الان دیگه هرکس اندازه وسعش هدیه میبره

برا همه اینکارو میکنن یا دلبخواهی کلا خرید یلدا؟؟یا ب عنوان ی رسم مث هدیه طلای نامردی بین همه وجود د ...

اینا توی طایفه ما رسمه ولی من ک نامزدم هیچی ندیدم وگرنه واسه دختر عمو هام طلا خوردنی زیاد میار یعنی رسمه

برا همه اینکارو میکنن یا دلبخواهی کلا خرید یلدا؟؟یا ب عنوان ی رسم مث هدیه طلای نامردی بین همه وجود د ...

چون رسمه  و اکثرا میکنن  اگر کسی انجام نده دلخوری پیش میاد  یا حتی در مواردی دلخوری پیش میاد که کم گذاشتن  فلان و بهمان

ولی به نظر من این رسومات  دست و پا گیر فقط مایه ناراحتی و حرف و حدیث    یه یلدا رو مه ...

اره درسته  .ما نداریم.... اینکه ممکنه یکی نتونه خوب هدیه ش رو بده  ممکنه باعث حرف و حدیث شه .ولی بعضی وقتام آدم دوس داره این رسم رو بینشون باشه یکم اون شب براش دلچسب تر بشه ‌البته کاش برا همه طوری بشه ک بفهمن وافعا ممکنه یکی شرایطش رو نداشته باشه وازش حرف در نیارن