2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که فقط ازمایش ادرار هست چه ربطی به هپاتیت داره

ادرار  که اوکی‌هست ولی مشکلی نداره

باید برای هپاتیت تست هپاتیت بدین و تیترش مشخص بشه اگر پایین فود واکسن بزنین 

این جمله رابرت دنیرو یه سبک زندگی کامله:"همیشه آماده باش تا هر چیزی رو که داری بتونی تو سی ثانیه ترک کنی"
این که فقط ازمایش ادرار هست چه ربطی به هپاتیت داره ادرار  که اوکی‌هست ولی مشکلی نداره باید بر ...

عزیزم تست هپاتیت کجا بدم چجوری هست من به دکتر گفتم برام آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی از کبد و کلیه بنویسه برگه های دیگه هم هس میشه بی زحمت اونارم بفرستم نگاه کنی

این‌که فرستادین فقط ادرار هست

خون رو بفرستین شاید هپاتیت داره توش ولی چون تیترتون پایینه گفته بهتره واکسن بزنین

این جمله رابرت دنیرو یه سبک زندگی کامله:"همیشه آماده باش تا هر چیزی رو که داری بتونی تو سی ثانیه ترک کنی"

اینا هپاتیت نیست هیچکدوم

از دکتر بخواین بنویسه براتون

کم خونی دارین و تری گلیسرید تون عیر عادی پایینه اگر سابقه نداره یه ازمایشگاه دیگه چک کنین

اینا هپاتیت نیست هیچکدوم از دکتر بخواین بنویسه براتون کم خونی دارین و تری گلیسرید تون عیر ...

برا کم خونی قرص آهن داد 

آخه تاکیدن به دکتر گفتم بنویسه گفت نوشتم خیالت راحت

اینا هپاتیت نیست هیچکدوم از دکتر بخواین بنویسه براتون کم خونی دارین و تری گلیسرید تون عیر ...

عزیزم ببخشید دورش و خط زدم برا هپاتیت نیس دکتر این و دید گفت برو واکسن بزن

عزیزم ببخشید دورش و خط زدم برا هپاتیت نیس دکتر این و دید گفت برو واکسن بزن

خب اینو نفرستادین برام که😅

چرا هپاتیته و منفیه ولی به نظر منم واکسن بزنین بهتره در کل مشکلی نیست