قبل از اوردن هر حیوونی اول از همه در نظر بگیرید که اپارتمان به خاطر بحث صدای حیوون برای همسایه ها ازار دهنده هست حتی پرنده از طرفی حتما برای هر حیوونی باید فضای کافی داشته باشید نه اینکه تو قفس نگهداری کنید چون ازارش میدید از طرفی بحث نظافت و بهداشت هستش هر حیوونی فضله داره و یا مثل سگ و گربه مو ریزی داره که باید بااین مشکلی نداشته باشید پرنده ها هم یه ماده سفید پودری مثل شوره دارن که ممکنه به اون الرژی داشته باشید بعد هم بحث غذا و دارو و مکمل هستش که باید بتونی پرداخت کنی و اینکه هزینه دامپزشک هم هست
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
قبل از اوردن هر حیوونی اول از همه در نظر بگیرید که اپارتمان به خاطر بحث صدای حیوون برای همسایه ها از ...
ممنون از توضیحات کاملت ٫ من خودم سگ دارم و متاسفانه خیلی ریزش مو داره با اینکه من همیشه در روز سه بار موهاش و شونه میکشم و آرایشگاه میبرمش یه پودری خود دامپزشک معرفی کرد اما تاثیر نداشت
نژاد سگتون چیه ؟ من سگم هم خیلی مو داره هم ریزش ٫ در روز من سه بار شونش میکشم
پامر خرسی، البته کنکورسو هم دارم که توی باغ هست اون ریزش داره نژاد خیلی تاثیر داره و فرق میکنه، زیاد هم شونه نکن خوب نیست، روزی یکبار کافیه و بعد با سمت شونه که مخصوص مو جمع کردنه موهای جداشده رو از بدنش بردار