2777
2789
عنوان

آیا کارم اشتباه بود ...

364 بازدید | 23 پست

میخواستم بگم آیا کارم بد بود من تو اداره فعلا جای مشخصی ندارم بعضی وقتا میره بیرون مجبور میشم برم بالا 😐 من وسایلام تو اتاق گذاشته بودم فقط کیفم برداشتم .. فکر کردم کارش طول میکشه بهش پیام دادم 

بعد اومده بهم میگه من به خاطر تو اومدم حالا وسایلت چیه ؟ خوب من فقط ظرف غذام و پالتوم گذاشته بودم بعد یه همکار دیگه ام کلی باهام دعوام کرد گفت میدونی از کجا اومده بخاطرت تو بخاطر غذات اونو کشوندی مکه میخواستی ساعت ۱۱ غذاتو بخوری و خیلی چیزای دیگه آیا کارم بد بود 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زوم کن

نمیشه حدس زدا 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

همکارت راست میگه مگه میخواستی ساعت ۱۱ غذا بخوری😐

فک کردم دیر میاد خوب 

غذا که مهم نیس خو میموند حیف میشد 

فک کردم دیر میاد خوب  غذا که مهم نیس خو میموند حیف میشد

چند وقته داری میری سرکار؟ 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

بعد الان همکارم برگشت گفت پاشو خانوم فلانی اومده برو پایین تو اتاقت بشین با همین لحن 

مگه من چیکار کردم ...