2777
2789

چن بار شده شوهرم پشتمو میگیره یا طرفداریمو میکنه مادرشوهرم و پدر شوهرم خییلی حسودی میکنن حتی ابجیاش....چکار کنم🥺بعدش میرن ب شوهرم دعوا میکنن چرا طرفداری زنتو میکنی....یا مخ شوهرمو میشورن ک طرفداری منو نکنه

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار شوهرم داشت راجع ب مسئله ای با من مشورت میکرد ،مادرم شوهرم گفت اونو چکار داری خودت تصمیم بگیر 

اونجا چیزی نگفتم ،با گذشت زمان متوجه شدن تصمیم گیرنده من هستم نه پسرشون😂😂😂

جوری ک پدر شوهر میخواد مارو ببره مثلا خونه ی برادرش از من سوال میکنه بریم ؟؟

ماشاالله

با سیاست رفتار کن

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من

پیش دستی کن نذار شوهرت جلوی اونا حرکتی کنه که باعث حسادتشون بشه 

هممون میدونیم حسادت بده و اونا نباید حسادت کنن اما متاسفانه هیچ کی با لج بازی عوض نمیشه فقط اونا جری تر میشن

دیدم کسی رو که حسادت و مداخله خانواده شوهرش زندگیشو به هم زده

عزیزم با شوهرت صحبت کن بگو جلو خانوادت یه جوری رفتار کن که دلگیر نشن احترام خانوادشو حفظ کن ولی زیاد جلوشون طرفداری همو نکنید که حساس نشن. در آخر شوهرت نمیتونه طرف مادرش نباشه این وسط دودش تو چشم تو میره

اگه میخوای همین شکلی تافت بزنی به شوهرت از خانواده ش هیچ وقت گله نکن خود شوهرت می‌فهمه تذکر میده حتی مواردی که فقط توی خلوت به تو گفته هم مطمئن باش به گوش شوهرت می‌رسه مگر اینکه مورد واقعا خاصی پیش بیاد اونم از موضع گفتگو مطرحش کن نه غر غر و گله و چرا اینجوری گفت اونجوری گفت شوهرت اگر بدونه تو بیخود و بی جهت و بابت هر مسأله ای گله شکایت نمیکنی همینطوری می‌مونه نگران این نباش که تغییر کنه 

مورد دوم اینکه از خوبی هایی که خانواده ش به تو و شوهرت کردن بهش بگو بذار بدونه که خوبی ها رو میبینی اینطوری اگه یه وقت بخوای حرفی بزنی میتونی راحت بگی من فلانی رو مثل مادر خودم یا خواهر خودم می‌دونم تو خودت اینو می‌دونی ولی مسأله ای پیش اومده که احتیاج دارم در موردش باهات حرف بزنم چون فکر میکنم فقط تویی که از پس مدیریت کردن این مسأله برمیای که نه بی حرمتی ای بشه نه ناراحتی و فاصله ای اتفاق بیفته بعد مسأله رو میگی 

مورد سوم اینکه ضمن تشکر از حق پذیریش به شوهرت بگو چالش هایی که پیش میاد رو محترمانه حل کنه که دلخوری ای پیش نیاد ولی مسأله هم حل نشده باقی نمونه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

شوهرمنم همیشه پشتمه پیش همه چه خونواده خودم چه خونواده خودش،اوایل حسودی میکردن بعدش دیگه کاری به کارم نداشتن که شوهرم چیزی بگه بهشون

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اگه میخوای همین شکلی تافت بزنی به شوهرت از خانواده ش هیچ وقت گله نکن خود شوهرت می‌فهمه تذکر میده حتی ...

ممنونم از کامنت ارزشمند و آموزندتون 🌼

از موضع گفتگو مطرح کن یعنی چی میشه لطفا مثالهای بیشتری بگید؟

خواهر کمی از سیاست اینگونه رفتار کردنتو آموزش بده😅😍

ببین منم دعوا داشتم بی سیاستی داشتم ،قهر با شوهر داشتم

ولی به این نتیجه رسیدم کسی نمیخواد زندگیش بهم بخوره آرامششو از دست بده 

پس با اخلاق خوش با شوهر رفتار کردم

مثلا میدونستم خونه ی پدر شوهر ی مسئله ای میخواد پیش بیاد ،قبل رفتن با روی خوش میگم مثلا این مسئله شد نظر من اینه 

دگ اونجا نه بحث پیش میاد نه شوهرم خود سر عمل میکنه😂

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
ببین منم دعوا داشتم بی سیاستی داشتم ،قهر با شوهر داشتم ولی به این نتیجه رسیدم کسی نمیخواد زندگیش به ...

آفرین بر شما 

جالبه یجورایی مباحث رو پیش بینی میکنید و جواب حاضر آماده هم به همسر میگید نه خانی اومده نه خانی رفته😅