2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا خیلیییییی طلا دارن ولی دلشون خوش نیست  این سوالارو به نظرم نپرسید بهتره  یکی بیاد ...

منم ندارم کی اه میکشه خدایی 

چقدر مسخره است

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟

چند روزه از درد معده میپیچم به خودم تیر میکشه جوری که فکر میکنم قلبمه  به نظرم بالا تر از طلا و پول سلامتیه ،شاید  تا هفته پیش میگفتم فقط پول مهمه ولی الان میگم سلامتی ،هزار تا فکر میاد تو سرم که نکنه بیماری دارم نکنه بمیرم ،میدونی از مرگ نمیترسم از زندگیم و دخترم و همسرم که خدای نکرده تنها شن میترسم 😪

دخترم دنیامه  🤗🤗

خیلی خاص بود گرمی ۱۲۰یا ۱۲۵ 

پنح سال قبل خریدم

با چندتکه طلا دیگه سال ۹۷ دزد زد

تازه درد بعدی بدتره

سه تیکه طلا رو شوهرسابقم برداشت

موقع جهزیه برداستن‌نداد

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم