2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سردد بود گف تو خیلی پاکی پیش من اسیب مبینیی ازین حرفاا  من دنبال عشق و حالم

الان همه همینن گلم 

زیاد پسرای این دوره رو جدی نگیرید دور و برشون پره معلومه فکر عشق واقعی و زندگی نیستن

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️

بعد منم بش گفتمم لیاقتت همون دخترا که هروز با ینفرن خلاصه گزشتت چت میکرد ولی مثه دوست نهایت منم خسته شددم چون خیلی ازش خوشمم اومده بود دیگه از سردیش خسته شدم هی استوریاشو ایناشم چک میکردم بش گفتم تعارف بزار کنار اگه خوشت نمیادد بگو کلا شمارمو پاک کن و انفالو کن اینجور اصا جالب نیس💔💔

الان همه همینن گلم  زیاد پسرای این دوره رو جدی نگیرید دور و برشون پره معلومه فکر عشق واقعی و ز ...

اره ولی همش میگمم من چمه الان ازش سرد شدم دیگه علاقه بش ندارمم ولی اعتماد به نفسمو از دست دادم همش میگم شاید از قیافم بدش اومده این حرفا بهونشه 💔هم اینکه میگم چراا منی که انقد پاک موندم باید جوابم این باشه مذهبی و چادری نیستماا ولی رل نزده بودم 

اره ولی همش میگمم من چمه الان ازش سرد شدم دیگه علاقه بش ندارمم ولی اعتماد به نفسمو از دست دادم همش م ...

نه گلم ایراد قطعا از شما نیست 

پسرای الان همینن دور و برشون پر از به قول خودشون پلنگه واسه همین خوب عشق و حالشونو میکنن و دوراشونو میزنن بعد میان سراغ یکی مثل شما واسه ازدواج 

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️
نه گلم ایراد قطعا از شما نیست  پسرای الان همینن دور و برشون پر از به قول خودشون پلنگه واسه همی ...

اینم دخترا تو کامنتا خودشونن میکشن واسش 

ولی واقعا خق من نیس بعد چند اولین بار بود خاستم با کسی وارد رابطه بشم اینجور شد 💔