2777
2789
عنوان

ژل گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8815 بازدید | 69 پست
وای چقدر زیاد! برا گونه فکر کنم هر طرف دو سی سی بخواد دیگه درسته؟

اسی یکی از بچه های ما گونشو تزریق کرده خیلی قلمبه و زشت شده. تو تزریق میکنی کم تزریق کن که غیر طبیعی نباشه. به نظرم هر گونه یه سی سی کافی باشه

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
پارسال هر سی سی ۶۰۰ دادم.هر گونه دو تا زیر چشمم حتما بزن اون مارکش فرق میکنه و گرون تره،فک کنم هر س ...

مرسی عزیزم. 600 خوبه باز

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی یکی از بچه های ما گونشو تزریق کرده خیلی قلمبه و زشت شده. تو تزریق میکنی کم تزریق کن که غیر طبیعی ...

امکان داره یه مقدارش جذب بشه اوایل؟ 

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
اسی یکی از بچه های ما گونشو تزریق کرده خیلی قلمبه و زشت شده. تو تزریق میکنی کم تزریق کن که غیر طبیعی ...

جدی؟ نه من خودم دوست دارم طبیعی باشه کاملا

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بنظرم نکن اینکارو.ازبین عملای زیبایی از نظر من این مزخرف ترین کاره و چهره ادم رو بشدت مصنوعی و بد میکنه

نازگل خرسند نژاد 🥰۲۰ساله و دانشجوی ادبیات نمایشی📚.شمانازی صدام کن📢یاگلی صدا کن😘.
امکان داره یه مقدارش جذب بشه اوایل؟ 

نمیدونم والا. ولی این که تعریف میکنم گونه هاش ۲ تا قلمبه شده. نمیگم بده. ولی به اندازش

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
از ۷۰۰شروع میشه اول ارزون بزن که خوشت نیومد زود می‌ره اگه خوشت اومد ژل سه ساله بزن

سه ساله؟ چه جالب اون که بهتره

به نظرت هزینه ی هر سی سی چقدر میشه؟ 

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
بنظرم نکن اینکارو.ازبین عملای زیبایی از نظر من این مزخرف ترین کاره و چهره ادم رو بشدت مصنوعی و بد می ...

آخه صورتم لاغره راه حل دیگه به نظرم نمی رسه.وقتی خودم چاق میشم صورتم تپل میشه همه میگن قیافه ات خیلی بهتر میشه اما خوب اون موقع هم هیکلم بد میشه رژیم می گیرم هیکلم میاد رو فرم باز صورتم لاغر میشه کوچولو میشه   موندم چیکار کنم