2777
2789

علائمش رو معمولا خود معلم و مدیر مدرسه متوجه میشه 

من خواهرم بیش فعالی در کنار اختلال نقص توجه داشت خودشون مارو پیش روانشناس فرستادن از اونجا نامه دادن برای روانپزشک اطفال

الان ۶ ساله ک تحت درمانه

علائمش رو معمولا خود معلم و مدیر مدرسه متوجه میشه  من خواهرم بیش فعالی در کنار اختلال نقص توجه ...

علائمش چیا بودن؟ میشه توضیح بدی؟ الان ک تحت درمانه تمرکزش خوب شده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمش چیا بودن؟ میشه توضیح بدی؟ الان ک تحت درمانه تمرکزش خوب شده؟  

عزیزم تو نت کلی علائمش رو نوشته ک هر کسی ممکنه تک و توک داشته باشه اما مجموعه ی اونا اختلال نقص توجه رو میسازه 

برای همین من حتی علائمشو هم بگم تا روانشناس و روانپزشک تشخیص نداده دقیق نمیشه گفت یکی این مشکلو داره 

خواهرم قبل اینکه مدرسه بره خیلی بچه شلوغی بود یسرههه تو خونه اذیت میکرد تو مهمونی اذیت میکرد تو کوچه رو ماشین بقیه می‌رفت ، حتی وقتی تازه کلاس اول رفت یک ماه تموم سر کلاس نمی رفت و تو باشگاه و انباری مدرسه بازی میکرد 

ک بعدش تازه متوجه نشدیم ک اصلا این مدت سر کلاس نبوده ، مدیر همون موقع هم شک کرده بود ک غیرعادیه اما چیزی نگفت ، ۶ ماه از سال گذشت، معلمش مارو صدا کرد گفت اصلا این یاد نمیگیره هزار بار براش توضیح میدم انگار نه انگار ، تو کلاس اصلا حواسش سر جاش نیست و کلا انگار تو یه فاز دیگه ایه برای خودش 

یه هفته اخراج موقت زدن ، مدیر مدرسه مارو ارجاع داد پیش روانشناس ک مطمئن بشیم بیش فعالیه یا نه 

ک متاسفانه همینطور بود و پیش روانپزشک پرونده پزشکی تشکیل دادیم ک تحت درمان باشه 

نه متاسفانه بیش فعالی و اختلال یادگیری و بیشتر بیماری های روان درمانی نداره فقط با قرص و دارو کنترل میشه 

وگرنه ک تو این ۶ سال دارو درمان اوکی میشد ، باید مادام العمر دارو مصرف کنه ک بیماری کنترل بشه و شدتش بالاتر نره