2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهواز بخاری😮😮😮😮 من اهوازم تا پریشب شب قبل خواب یکی دوساعت کولر روشن کردم الانم پنجرها همه بازه ...

ما چهار سال اهواز بودیم تا اول آبان کولر می‌زدیم از بیست آبان هم بخاری

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
ماشرقیم بارونه اینجا

ما غربیم برف میاد🤩

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یزد هم ک فقط سوز میاد😐🤷‍♀️😕

دقیقا😑

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
دوساله منتظرم برف بیاد دخترم ببرم برف بازی هنوزنیومده

دختر منم آنقدر دعا کرد امروز صبح اومدم پنجره رو با ناامیدی باز کنم دیدم دیگه شیشه خیس نیست گفتم خدایا اون یه ذره بارونم قطع شد 

یهووو با صحنه برف روبرو شدم😀😀😀😃

دخترمو تو خواب سوپرایز کردم با چشم بسته  داشت شلنگ تخته مینداخت از ذوق الانم یه کاپشن پوشیده یسره جلو پنجره اس میگه دارم برف شکار میکنم🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دختر منم آنقدر دعا کرد امروز صبح اومدم پنجره رو با ناامیدی باز کنم دیدم دیگه شیشه خیس نیست گفتم خدای ...

منم پسرمو سورپرایز کردم دوباره اومده به خودم خبر میده که داره برف میاد

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مشهد 

بسلامتی، ان شاء الله بارش خوبی داشته باشین. من عسلویه  استان بوشهرم. اینجا زیر کولر نشسته ام.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻