2777
2789
عنوان

این دیگه چی بود شنیدم من 😱😱😱

533 بازدید | 14 پست

من از دیشب انگار امیدم رو ع دست دادم

خواهرم گفت ک یکی از دوستاش گفته واسه کنکور امسال اونایی ک رشته هنر هستن نمیشه کنکور بدن... من رشته ام کامپیوتر بود و چهارسال پیش دیپلم گرفتم حالا میگن نمیشه و باید بزرگسالان ثبت نام کنم و 3 سال بخونم تا دیپلم رشته انسانی رو بگیرم... بعدها ک ک تموم شد... میتونم کنکور رشته انسانی بدم 

من ثبت نام هم کردم واسه دی ماه ک کنکور رشته انسانی بدم... 

حالا گفته نمیشه

شما اطلاعی دارید؟؟؟ 

تو رو خدا اگه آره... توضیح بدین

فکرنکنم.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی منظورت اینه ک معدلم هیچ تأثیری نمیذاره؟؟؟  آخه امسال گفتن 30 درصد قطعا معدل تاثیر گذاره&n ...

ن دیگه فقط عمومی ها برات تاثیر داره

اختصاصی ها ۰

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
عجب

یا رشته خودتو کنکور بده یا دی یا خرداد ثبت نام کن و اختصاصی های انسانی رو کنکور بده تا دیپلم بگیری. در غیر این صورت از خیلی از داوطلبها عقب تری

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
یعنی منظورت اینه ک معدلم هیچ تأثیری نمیذاره؟؟؟  آخه امسال گفتن 30 درصد قطعا معدل تاثیر گذاره&n ...

چرت میگن. برو بگو می‌خوام دیپلم انسانی بگیرم ولی باید زودتر ثبت نام کنی. دی ازت امتحاناشو میگیرن

چرت میگن. برو بگو می‌خوام دیپلم انسانی بگیرم ولی باید زودتر ثبت نام کنی. دی ازت امتحاناشو میگیرن

کنکور انسانی رو ک ثبت نام کردم که

سوالم این بود منی ک رشته ام کامپیوتر بوده و این کنکور رو ثبت نام کردم، گیر میدن؟؟؟ 

ثبت نام رو 10 آبان کردم 

ع وای یعنی دارم بیخود تلاش میکنم واسه کنکور انسانی؟ 

گیر نمیدن. ولی امسال معدل تاثیر قطعی داره

یعنی هر چی نمره درس هات بیشتر باشه ب نفعته

مثلا کسی ک تاریخش ۱۶ باشه درسته ک از کسی ک تاریخش ۱۸ عقبتره. ولی از کسی مثل شما خیلی جلوتره.