2777
2789
عنوان

خانمایی که دوقلو باردارن بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 43 پست
اخی عزیزم چرا 😥😥 مشکلتون چی بود سقط شدن ؟ طبیعی باردار شدی بارداری چندمت بود 

نشسته بودم یهو آب ازم اومد و جیغ کشیدم و افتادم رو خونریزی ..

فشار روحی و روانی روم بود 

استرس و .. 

هوم 

بارداری اول 

ناخاستع بود ..

.C'est la vie

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دوقلو داری؟؟

ن من تو ی قلوش موندم ینی اگر دو قلو خدا بهم میداد ک حتما تا الان خودمو حلق آویز کرده بودم 

لطفا بیشعور نباشید عزیزان اینجا محل عقده گشایی و رفع کمبود های زندگیتون نیست🌹
ببین ی دونه دارم کارم گریه‌اس واقعا اگر دو تا بود چجوری میخواستم زندگی کنم. 

چند وقتش هست عزیزم چرا زباد اذیتت میکنه سخت نگیر ایشالا بزرگتر میشه وصعیتت بهتر میشه من این دوران رو گذروندم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نشسته بودم یهو آب ازم اومد و جیغ کشیدم و افتادم رو خونریزی .. فشار روحی و روانی روم بود  استر ...

عزیزم چه زجری کشیدی قبلش هیچ مشکلی نداشتی 

چند وقتش هست عزیزم چرا زباد اذیتت میکنه سخت نگیر ایشالا بزرگتر میشه وصعیتت بهتر میشه من این دوران رو ...

وحشتنااااااااک اصن بچه ناسازگاری هست ی سال و ۴ ماه قشنگ سرویس شدم کارم ب خود زنی رسیده 

لطفا بیشعور نباشید عزیزان اینجا محل عقده گشایی و رفع کمبود های زندگیتون نیست🌹
عزیزم چه زجری کشیدی قبلش هیچ مشکلی نداشتی 

🥲🥲کلا دکترا ب من گفته بودن باردار نمیشی و با اوضاع من ممکن نبود اصن !!! 

واسه همین جلوگیری نداشتم 

اثرات قرص های افسردگی

تنبلی تخمدان

و ضربه ای تو تصادف بم وارد شد .. 

ولی خب بارداری سختی داشتم

رو پا نمیتونستم وایسم

کمر درد شدید

ویار داااغون 

.C'est la vie

وحشتنااااااااک اصن بچه ناسازگاری هست ی سال و ۴ ماه قشنگ سرویس شدم کارم ب خود زنی رسیده 

😃😃😃 درکت میکنم عزیزم منم یه دختر ۴ سال و ۳ ماهه دارم . الان خداروشکر خیلی بهتر شده به شدت حرف گوش نکن و بدقلق هست منم چه شب و روزای که کارم گریه و خودزنی بود ‌. الان هم فقط و فقطططط بخاطر دخترم وارد این راه شدم خیلی تنها هست مشتاق بود واسه خواهر یا برادر داشتن . خیلی باهاش سختی کشیدم الان بزرگتر شده خداروشکر بهتر شده ولی بخاطر دخترم بازم خودم رو درگیر کردم 😣😣

خدا حفظشون کن عزیزم طبیعی بود بارداریت چند هفته به دنیا اومدن

بله طبیعی بود ۳۷ هفته رو تمام کردم سزارین شدم انشالله شما هم راحت بگذرانید ،،، خیلی استراحت کن از اولش تا آخرش که سر وقت بچه ها رو زایمان کنی دردسر نداشته باشی

🥲🥲کلا دکترا ب من گفته بودن باردار نمیشی و با اوضاع من ممکن نبود اصن !!!  واسه همین جلوگیری ن ...

ایشالا اینسری باردار بشی سلامت به دنیا بیاری بخاطر کمر دردت باید دارو مصرف میکردی پروژسترون داشتی؟

بله طبیعی بود ۳۷ هفته رو تمام کردم سزارین شدم انشالله شما هم راحت بگذرانید ،،، خیلی استراحت کن از او ...

شما همش استراحت بودی سرکلاژ هم شدی؟

ایشالا اینسری باردار بشی سلامت به دنیا بیاری بخاطر کمر دردت باید دارو مصرف میکردی پروژسترون داشتی؟

بعله داشتم 

ولی من اطلاع نداشتم بار دارم و عمل جراحی انجام داده بودم .. خیلی فشار روم بود 

.C'est la vie